2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

سلام خانما من سه شنبه انتقالمه دکتر گفت امروز جنینام رو از فریز در بیارن 5 روزه کنن من جنینام 7 ماهه فریزن 6 تا جنین بیشتر ندارم واسه 5 روزه از بین میرن ؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟ بخاطر انتقال با سونو؟

آره هم به خاطر این و هم اینکه فکر میکنم دقتشون بیشتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روزانه چقدر هیدروکسی کلروکین میخوردی؟ دکترت رو تغییر دادی که دو انتقال پردنی خوردی یه انتقال هیدروک ...

روزی ۲تا کلروکین خوردم

نه دکتر ایمونولوژم زرنانی بود 

دکتر برای انتقالمو عوض کردم بار اخر رفتم مام

وگرنه دستور داروییم همون بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
روز ۱۲ گلم .نه بابا فکر نکنم

عزیز دلم پیامتو خوندم 

دوباره چند روز دیگه بی بی چک بزن 

توکل به خدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانما من سه شنبه انتقالمه دکتر گفت امروز جنینام رو از فریز در بیارن 5 روزه کنن من جنینام 7 ماهه ...

عزیزم اینکه ۵ روزه میشن یا نه به کیفیت جنین بستگی داره به مدت فریز بستگی نداره

ان شاالله ۵ روزه میشن و به سلامتی انتقال میدی و مامان میشب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی از دلداریت گلم .میفهمم چی میگی چون خودم هم گاهی پیش خودم فکر میکنم اگر سنم پایین تر بود تحملش ر ...

سنی نداری که متولد ۷۲ منم متولد ۷۴م

بابا لذت ببر از زندگیت همه چی بچه نیست من اون موقعم که میخواستم انتقال بدم میرفتم سفر میومدم کارامو میکردم بعدش منفی میشدم با شوهرم برنامه میچیدیم 

من بار اخر شب قبلش تا ۱مهمونی بودیم اومدیم خوابیدیم ۵پاشدم دوش گرفتم صبونه خوردیم رفتیم 

سخت نگیر این روزای قشنگی که داره تو غصه میگذره عمر و جونیمونه

از سرخوشی ام نمیگما از فروردین ۹۷ هرماه تو دکتر بودم هرماه ازمایش پیگیر هرروز ۱۰تا قرص خوردم ولی به قر و فر و رنگ مو ناخن و مژمم رسیدم به شوهرم به روحیه اش از همه مهمتر  روحیه خودم بابا ما چندبار ۲۵ ساله میشیم که انقدم اذیت بشیم دیگه اینم قسمتی از تقدیرمونه راضیم به رضای خدا کلا شده درمان ول کن روحیه ات بهتر شه بعد فکرشو میکنی💓💓💓

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خانوما فولیک اسید 1 خوبه دکتر داده یا خودم ۵ بخرم؟! 

عزیزم من این دفعه ۵ میخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیرم اشتباه نمیکنین؟  اخه مرکز رستمی الان ۱۷ تومن میگیره برای ۱۱ تا جنین که پی جی دی انجام بد ...

نه اشتباه نمی کنم، یه سال پیش برای pgd این مقدار گرفتن، pgs نبوده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه اصلا ،والا جام از شوهرم جداست

مثه ما منم رو تخت میخوابم شوهرم تو پذیرایی میترسیم از بغل هم رد شیم 😂😂

نه انجام ندادم فقط anti tpo بالا هست که اونم تازه فهمیدم،دکترم اصلا نه گفت آزمایش dfiبدید نه چیزی دی ...

فدات، کاش ایمنی و انعقادی هم بررسی می کردی، شاید علت سقطا این باشه.

سلام خانما من سه شنبه انتقالمه دکتر گفت امروز جنینام رو از فریز در بیارن 5 روزه کنن من جنینام 7 ماهه ...

نه عزیزم ربطی نداره به سال فریز مهم کیفیته ایشالله بلاست میشن

مثه ما منم رو تخت میخوابم شوهرم تو پذیرایی میترسیم از بغل هم رد شیم 😂😂

سپیده جون شما هنوزم تهوع داری؟ چند هفته ای؟من 13 هفته و 4 روزم ولی هنوزم درگیر تهوعم، ای خدا پس کی تموم میشه.