2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله کوتاهی از من بود باز خوبه به لطف شما و دوستان خوب که اینجا خواهرانه راهنمایی می کنند فهمیدم مشکل ...

عزیزم حتما تایم آزاد سازی رو باید رعایت کنی..... 

چون دقیقا تایم پانکچر رو با اون تنظیم میکنم..... 

36 ساعت بعدش تایم پانکچرته..... 

یعنی مثلا اگه امشب 9:15 بزنی پس‌فردا 9:15 صبح تایم عملته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@زینبی_بابا     سلام عزیزدلم من رفتم سونو ۴ هفته و ۶ روزم روز ۱۷ انتقال بلاستم سونو کرد ...

مبارك باااشه عزززززيزم ان شالله بسلامتي بغل بگيريش

نگران نباااااش من اولين سونوم رو يك ماه و ٦ روز بعد انتقال انجام داد😍البته من سه روزه بود جنينام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من برم بخوام فردا سعی میکنم ده صفحه نخونده رو بخونم..... 

دوستون دارم و براتون بهترینارو از خدا میخوام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر روز صبح یه آمپول پروژسترون میزنم ولی ترسیدم یه دونه شیاف گذاشتم ینی خطرناکه مصرف کردم؟!&n ...

نه نگران نباش البته ببخشید من جواب دادم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
این قضیه لباس نوزادم باید تند تند بگیم هی یادآوری کنیم برا مامانایی که زایمان کردن یا زایمان شون نزد ...

دقیقا بچه قرار نیست بچاد و سرمابخوره

ویروس عامل سرماخوردگی و تب هست نه باد کولر و بستنی و استخر

@زینبی_بابا     سلام عزیزدلم من رفتم سونو ۴ هفته و ۶ روزم روز ۱۷ انتقال بلاستم سونو کرد ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 چشمت روشن 🥰🥰🥰🥰

عاااااااااالیه 12 روز دیگه برو همون داپلر 

دیگه لطفا گیر نده به خودت

بچه ها کمممممممممک اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا و ...

عزیزم من تا قبل از لکه بینی واژینال میذاشتم ولی بعدش رکتال

هیچ فرقی نداره عزیزم 

تو اون دو هفته انتقال فقط یکبار که از صبح تا شب بیرون بودم مجبور شدم رکتال بذارم بقیه روزها واژینال بود 30 دقیقه هم بعدش دراز میکشیدم

جدی ؟خداروشکر اخه میگن عوارضش زیاده؟موثره ؟دکتر خودم نبود دکتر جایگزینش بود میترسم اشتباه داده باشه

آره گلم منم همین دارو رو برای سیکل انتقال داشتم، و شرایطم شبیه شما بود، تازه کیست اندومتریوما 4 سانتی داشتم یعنی 40 میلی متر 

عزیزم استامينوفن و ژلوفن هم کلی عوارض دارن ولی در صورت استفاده به جا مزایای اون به عوارض جانبیش ارجحيت داره

داروهای دیگه از جمله ivf هم همینه 

بچه ها کمممممممممک اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا و ...

من لكه بينيم داشتم ولي باز واژينال ميذاشتم

داروخونه كه ميگفت فرقي نداره ولي نميدونم چرا فك ميكردم واژينال تاثيزش بهتره

اخرش ماه٥ حساسيت و خارش شديد نشون دادم

نمیدونم ولی ۵روز بستری بودم سرم اینا زیاد میزدم 

ببین فکر کنم الان نیستاتین بهتره بهت بدن و حس میکنم درمان ضد قارچی نیاز هست، بهتره بری همون بیمارستانی که بستری بودی، چون طبق گفته دکتر سحر دفاعی فوق تخصص ریه، گاهی بعد از بهبود کرونا به خاطر اینکه باید از کورتون در درمان درگیری ریوی استفاده بشه، ممکنه بعدش دهان دچار ضایعات قارچی کاندیدا البیکنس بشه، که با داروهای ضد قارچ خوب میشه

ایشالا به سلامتی بدنیا میاد ماروهم دعا کن عزیزم

ممنونم عزیزدلم چشم حتما ان شاءالله که شمام به سلامتی و دل خوش این دورانو بگذرونی و نینی گلتو صحیح و سالم بغل کنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
به سلامتي انشالله زايمان كنيد  بعد از سونو انومالي چه كنترل هايي انجام داديد؟ سونو هفته ي ٣٣ ب ...

ممنون گلم هم چنین

من یه بار ۱۸ هفتگی رفتم آنومالی یه بارم ۲۵ هفتگی چون تو سونو ان تی، ان تی بالا بود باید آنومالی رو تکرار میکردم بعد هم یه سونو معمولی  تو ۳۳ هفتگی انجام دادم برای فهمیدن معیارهای رشد که دیگه بعدش دکترم لازم ندونست انجام بدم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن