2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
عزیزم خوب وقتی تحرک صفره یعنی اسپرم چطور میتونه خودش رو به تخمک برسونه....  برا طبیعی سرعت نیا ...

گلم پس اسپرمهای slow  چی؟بالخره یه درصدی هم این اسپرمها هستن؟اینها قدرت باروری ندارن؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
@تورک_آنا       @زینبی_بابا       سلام عزیزان یه سوا ...

عزیزم اصلا نمیشه دقیق گفت..... 

بعضیا زودتر بعضیا چند روز بعد قطع و بعضیا تاخیر دارن..... 

بستگی به بدنت و رفلکسش داره..... 

باید ببینی بدنت با هورمونتراپی چه حالی پیدا میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم يكي از دوستام ميخواد پيش منتظري بره  ازم پرسيد خوبه يا نه شناختي نداشتم ازش به نظرت ...

سلام عزیزم، خوبن به نظرم

البته من دکتر دیگه ای تو مرکز نداشتم که بخوام مقایسه کنم

مگه ممکنه😭

عزیزم یکی از دوستامون دیروز نوشته بود آز اولش منفی بوده پنج روز بعد مجدد آز داده دیده بارداره..... 

بتای اولش صفر بوده بتای دوم بعد پنج روز 500 شده بوده..... 

پس ممکنه عزیزم..... 

درسته کمتر پیش میاد اما ممکنه!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها  من الان روز ۱۷ انتقالم روزی سه یا چهار بار دقیقا مثل درد پریود زیردلم شدید میگیره ...

عزیزم به نظرم طبیعیه اما بازم میخوایی به دکترت بگو..... 

نه عزیزم نباید بزنید برای سیکل انتقالم دکتر تاکید کرد نزنم. گفت نیای بگی زدم ک سیکلت کنسل میشه بنظ ...

فرزانه جون حالا جالبه دکترهای مرکز مام میگن بزنید، امروز دکتر لاهوتی هم استوری گذاشته بود، حتی تو سیکل انتقال هم بزنید

😐😐😐 دکتر نصر و منتظری و … همشون تم پیج هاشون گفتن بزنین در اولین فرصتی که تونستید

خانما جنین گرید B هم احتمال داره بلاست بشه ؟ گرید A صد در صد بلاست میشه؟

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه گرید با بلاست..... 

لااقل من اینطوری فکر میکنم..... 

چون ببین مثلا جنین با گرید سی داریم انتقال دادن و + شده..... خوب این جنین بلاست شده که تونسته لانه گزینی کنه..... 

پس بعید میدونم این دو مقوله به هم ربط داشته باشن.... 

سلام دوستان کسی جدیدا تو مرکز مام ivf کرده میخواستم هزینش بدونم کلا چقدر میشه ممنون 

عزیزم یکی دو صفحه قبل یکی از دوستامون گذاشت عکس هزینه هارو.... 

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه گرید با بلاست.....  لااقل من اینطوری فکر میکنم.....  چون ...

بله عزیزم درست میگید، من جنین گرید bc داشتم جنین شناس گفتن امکان بلاست شدن داره، ولی ممکنه جنین گرید a به تشخیص جنین شناس بهتر باشه سه روزه انتقال داده بشه

فرزانه جون حالا جالبه دکترهای مرکز مام میگن بزنید، امروز دکتر لاهوتی هم استوری گذاشته بود، حتی تو سی ...

قشنگ معلومه سلیقه ای دارن کار میکنن دکترها تو این مورد، بیچاره ما مریض ها😥

عزیزم در حد یکی دو لک صورتی به نظرم سر خود شیاف نذار مگر اینکه با دکترت صحبت کنی اونا بگن.....  ...

عزیزم هر روز صبح یه آمپول پروژسترون میزنم

ولی ترسیدم یه دونه شیاف گذاشتم

ینی خطرناکه مصرف کردم؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...