2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام عزیز جان خوبی مرسی پیگیری💋 بهترم امروز خداروشکر فقط حالت‌های پریود دارم البته چند ساعت یبار. ...

قربونت برم

من همینجوری ام

خیره انشاالله

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم دقیقا اینجوری ام😂😂😂😂 اینقد خوابم عمیقه و سنگینه که نگو😂 ولی ببین ما این تصورات و توهما ...

من خودم دقیقا نمونه بارزم.....

فکر کن اون ماهی که باردار شدم فقط یکبار ن ز د ی ک ی داشتیم بدون قصد بارداری..... 

اون ماه من کلی دارد خورده بودم چون عفونت داشتم..... 

بیست روز بود داشتم ویزان میخوردم..... 

روزی چند بار دخترم (11-12 کیلو بود) رو بلند میمردم تو روشویی میشستم..... 

استراحت که دیگه حرفشم نزنم..... 

اما بخواد بشه میشه..... 

تازه هر جوری دلم خواسته بود خوابیده بودم..... 

من وقتی شک کردم نکنه باردار بتام بالای 100هزار بود..... 

روزی که آز دادم 6هفته و 4-5 روزه بودم..... 

یعنی تورو خدا آنقدر به خودتون استرس ندین..... 

به خدا همین زندگی عادی با ریتم آروم خودش خیلیه..... 

تازه ماهای پایین اصلا فرق نمیکنه چطور بخوابیم..... 

جنین بزرگتر بشه اصلا خودتون نخواهی تونست نه رو شکم بخوابین نه به پشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفولوژی یعنی چی روی چه چیزی تعثیر میزاره ؟ یعنی ممکنه بخاطر این انتقالم منفی شده باشه 

عزیزم مورفولوژی یعنی شکل و ظاهر..... 

مورفولوژی اسپرم هم یعنی شکل اسپرم و ظاهرش مد نظره.... 

خوب بی تاثیر نیست عزیزم.... 

برا همسر منم بین صفر و یک نوسان داشت..... 

یه کوچولو همسرت تغذیش رو رعایت کنه و مناسب طبعش بخوره و خنک نگاهداشتن ب ی ض ه ها وجدی بگیره و شلوار و لباس زیر تنگ نپوشه بهتر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفولوژی یعنی چی روی چه چیزی تعثیر میزاره ؟ یعنی ممکنه بخاطر این انتقالم منفی شده باشه 

زیر نظر ارولوژ خوب باشه..... 

اگه تهران هستین دکتر ناصر امیرجنتی دکتر خوبیه.... 

نه گلم کلا بدن ما همیشه دما رو، روی 36.6 درجه تنظیم میکنه  ولی چه لزومی داره بری تو اون گرما آ ...

عزیزم چند دقیقه بیرون زیر آفتاب بوده الکی استرس گرفته..... 

مورفولوژی همون حرکته دیگه ؟ وقتی میکرو کنی دیگه حرکت مهم نیست . هست ؟ 

نه عزیزم مورفولوژی شکل اسپرمه....

مثلا سرش بزرگه یا کوچیکه یا دوکله و..... 

دمش بده، پیچ پیچه و..... 

کلا مورفولوژی یعنی شکل و ظاهر هر چیزی..... 

سلام ببخشید یه سوال داشتم اگه لکه بینی داشته باشم این ماه هم بخوام برم انتقال مشکلی پیش میاد؟ سه روز ...

عزیزم دکتر اگه تو سونوها ببینه شرابگیطت مناسب نیست انتقال نمیده..... 

وگرنه بعضی لک بینی ها رو میتونم با دارو کنترل کنن..... 

مثلا من با خوردن ال دی مثلا 7-8 تا مونده تموم بشه به لک بینی افتادم..... 

دکتر بهم گفت با 7-8 تا ی بقیه ال دی ها استروژن کنژوگه 1/25 بخورم بعد همون سیکل پانکچر شدم و انتقال دادم و + هم شدم..... 

منظورم اینه اگه شرایط قابل کنترل و مساعد نباشه انتقال نمیدن.... 

بچه هاااا؟؟؟ عسل خوبه بخورممم؟؟؟

والا من احتیاطا نمیخوردم..... 

البته یادمه یه بار برا بچه هام از دکترشون پرسیدم قبل دوسالگیشون بهم گفت والا چون نمیشه دقیق فهمید سل چی به چیه و از چیه و.... ممکنه حساسیت بده و.... 

منم ریسک نکردم..... 

جدیدا گاها یه کوچولو بهشون میدم اما پسرم سریع بعد خوردن میسوزه منم حس میکنم گرمی زیاد براش خوب نیست.... 

حتی خرما هم میخوره اینطوری میشه..... 

جالبه الان دیگه سریع میگه مامان اوف شدم خرما خوردم..... 

چک میکنم میبینم راست میگه باز پی پیش سوزونددش...... 

خخخخخخخ... 

دوکی کوشولو شده برا خودش..... 

احتمالا به باباش کشبده همسرمم طبعش گرمه و گرمی زیاد اذیتش میکنه.... 

دوستان عزیزم تا حالا کسی با اسپرم اهدایی باردار شده؟

بله عزیزم من از دوستان میدونم یکی با اسپرم اهدایی باردار شده بود......

اما اصلا یادم نیست چه مرکزی بود فقط یادمه بهم تو پی وی گفته بود......

سلام بچه ها  میگم بابام میگه بخاطر کرونا بریم شمال اونجا جا باز تره فاصله میگیریم از هم😂 حال ...

والا بستگی با شرایطت داره مد بودم ریسک نمیکردم.... 

از دکتر و مرکزت دور بشی..... 

شرایط اورژانسی پیش بیاد دسترسی نداری بهشون..... 

باز خودت سبک سنگین کن..... 

من اون زمان استراحت مطلق بودم بهم اجازه نداد..... 

اما سر پسرم تقریبا دو ماهه باردار بودم رفتم اما خوب تو راه همش نگهداشت همسرم پیاده شدم قدم زدم.... 

نه گلم چه آسیبی آخه، دارم میگم بدن ما دما رو تنظیم میکنه  فقط و فقط نوزادان هستن که اگر لباس ز ...

این قضیه لباس نوزادم باید تند تند بگیم هی یادآوری کنیم برا مامانایی که زایمان کردن یا زایمان شون نزدیکه..... 

خواهشا بچه هارو زیاد لباس نپوشونین..... 

درصد عمده بی قراراشون برا لباس هست..... 

دمای بالای 27 عملا بچه باید لخت باشه با پوشک که من تو این دما فقط بادی رکابی میپوشوندم..... 

حتی تو زمستون..... 

چون معمولا دمای همه جای خونمون رو 27 درجه هست.... 

بین 25-26 فقط یه لایه نخی یعنی متلا بلوز شلوار نخی زیر دکه بدون کلاه.... 

زیر 25 باشه دو لایه نخی یعنی یه بلوز شلوار روشن یه سرهمی نخی با کلاه..... 

من یادمه روزای اول دخترمو خیلی لباش پوشوندن هم‌ گریه میکرد بیقراری می‌کرد..... 

با اینکه دکترم گفته بود این قانون لباس رو ولی مامانا کوتاه نمی‌اومد و میگفتن ذات الریه میکنه و.... 

حتی یادمه وقتی میرفتیم مطب دکتر فرسار همون وارد که میشدین باید لباس بچه هارو در می‌آوردیم که دمای بدنشون برای معاینه آماده بشه..... 

مامانا همش غر میزدن.... 

خلاصه یه بار دکتر بهشون گفت بعد اومدیم خونه بعد همون لباسش رو کم کردیم اصلا دیگه مگه دخترم گریه میکرد؟؟؟؟ 

آنقدر آروم شد باورم نمیشد..... 

دیگه از اون موع عملا هر چی لباس آستین دار و شلوار خریده بودم رو دستم موندن..... 

فقط برا بیرون به درد میخوردن.... 

وگرنه تو خونه فقط همون بادی رکابی استفاده کردم....