2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
دوزشو هنوز نمیدونم والا داروخونه ای گفت عوارض داره ترسیدم نگرفتم گفتم یه پرس و جو کنم بعد من امروز ۱ ...

این آمپول برای کیست و التهابات رحم هستش. داده که کیستت از بین بره عوارضش گرگرفتگی شدید هستش و اینکه استخوان درد. ولی خب چاره چیه دیگه مجبوریم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربون دلت عزیزم حالتو کامل میفهمم انشالله به حق شش ماهه امام حسین خدا یه نینی قشنگ بهت بده ای ...

ممنون گلم انشالله خدا دامنهمه منتظرا رو ب زودی زود سبز کنه

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام عزیزم  شما پیش کدوم  دکتر میرید؟ من رفتم پیش دکتر رزاقی، مشکلات ایمنی و انعقادی داش ...

سلام عزیزم

نه هیچ گروهی عضو نیستم

من رویان میرم دکترم مشایخی هست

ولی دکتر ایمونولوژیم اصفهانه

اینجا بچه ها خیلی درمورد دکتر رزاقی صحبت میکنن. متخصص ایمنیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها میخوام ای وی اف کنم قراره از سمت محل کار همسرم واکسن بزنن . بعد زنگ زدم دکتر منشیش گفت مشکلی نداره خانم دکتر به همه توصیه میکنن که بزنن . الان موندم چکارکنم مجازه؟ مگه نمیگن واسه بارداری بعد دوز دوم یک ماه فاصله بدین؟ ممنون میشم جواب بدین. نرم دکتر بگه شوهرت واکسن زده و عقب بیفته کارامون

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
آنا جون منم این موردم هتروزیگوت بود. ولی برا اسید فولیک 1 نوشتن. دفعه پیشم پرسیدم از ماما گف همین کا ...

5 استفاده کن. همیشه ماما تاکید میکنه ۵ مصرف کنید

من خودم خارجی میخورم دوز ایرانی یک و پنجه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻