2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
من پیش ساره امیرزاده هستم می شناسی؟ حالا بنظرت چه کنم مهر برم پیش دیباوند یا اینم دکتر خوبیه؟

ساره امیرزاده هم دکتر خوبیه البته من ندیدمش اما دوست خودم سالها پیش با ای یو ای پیشش باردارشد و.پسرش الان 6سالشه البته واسه بار سوم ای یو ای باردار شد

من خودم دیباوند رو انتخاب کردم مثبتی هاش زیاد بودن و ازش هم خوشم میاد چون مهربوته و حس خوبی بهم میده 

درکل زیاد تفاوتی ندارن دکترا وسیله ن عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخيش خداروشكر كه پشيمون شدي، من جاي شما استرس داشتم😅

فدای دل مهربونت😍😍

عزیزم میگم من زیر دلم دقیقا مثل پریودی درد شدییییید میگیره در حد ۱۰ ثانیه ول میکنه روزی سه یا چهار بار اینجوری میشم یه شیاف هم اضافه کردم فایده نداشت بنظرت خطرناکه؟برم سونو؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@تورک_آنا       @زینبی_بابا       سلام عزیزان یه سوا ...

سلام عزیزم من در اینترنت خوندم بعد پانکچر باید دو دوره پریود بشی بعد انتقال بدی و معمولا 12 تا 24 روز بعد از پانکچر پریود میشی عزیزم .

عزیزم این حالت طبیعیه هممون یه جورایی درگیر این وضعیتیم این حسرتی که ما داریم حسرت بزرگیه  غم ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی 💚 آرزو می کنم خیلی زود مامان بشی مهربونم

راستش من مشکلی از بابت حرف بقیه ندارم، همسرمم الویت اصلیش بچه دار شدن نیست، اما خودم مدتیه که الویت زندگیم شده مادر شدن و همین باعث مشکل میشه.

وقتی مشکلی پیش میاد تو زندگیمون، خیلی تو خودم فرو میرم، اصلاااا کاری برای بهتر شدن حالم انجام نمی دم. و خب دقیقا مسئله همینجاست. مقاومت می کنم و بیشتر حالم خراب میشه. انگار با خودم و بقیه لجبازی می کنم.

می دونم که باید رو خودم کار کنم که برای خوب شدن حالم و منتظر کس دیگه نباشم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
هر کی میتونه ج بده توروخدا پاشدم یهویی ترشح ازم ریخت رفتم دیدم صورتیه کمرنگه استرس دارررم شیاف ب ...

عزیزم چی شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان ، روز هفدهم انتقال آزمایش دادم بتا ۲ بود داروهامو قطع کردم... امروز که روز نوزدهم انتقال ...

عزیزم خیلی متاسفم😔😔😔

من ۵ یا ۶ روز بعد پریود میشدم

عزیزم من بعد ۴ بار آی وی اف اینو بطور معجزه آسایی طبیعی حامله شدم. امیدوارم خدا همه فندوقها رو صحیح ...

سلام عزیزم بسلامتی مبارک باشه ببخشید میپرسم مشکل از شما بود یا همسرتون که آی وی اف اقدام کردین؟

عزیزم خیلی متاسفم😔😔😔 من ۵ یا ۶ روز بعد پریود میشدم

😔همسرم هنوز باورش نشده یه سال طول کشید آزمایش ها و داروها تا انتقال ...مصلحت خداست، من خیلی کمر درد دارم شما هم انتقال های قبلی کمر درد داشتین بعد قطع داروها؟

😔همسرم هنوز باورش نشده یه سال طول کشید آزمایش ها و داروها تا انتقال ...مصلحت خداست، من خیلی کمر درد ...

میدونم خیلی سخته ان شاالله قبل اینکه برین تو سیکل طبیعی باردار شی

بله من بشدت درد پریود و کمر درد داشتم

ای بابا چطور تخمک ازاد شد امپول اچ سی جی رو مگه سر ساعت نزده بودین؟ کدوم مرکز میرید عزیزم منم با دیب ...

فعلا مطب میرم مرکز نرفتم پیش دکتر امیرزاده . ولی الان که گفتی دقت کردم متاسفانه سر ساعت خاص را رعایت نکردم نمیدونستم اهمیت داره   پس مقصر خودم هستم چون زمان را دقت نکردم    ممنون از راهنماییت امیدوارم خدا دلتو شاد کنه عزیزم