2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم خوبی یسوال داشتم گلم من یبار قبلا طبیعی باردار شدم همه چی خوب بود منتها مجبور شدم تو هفت ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 چه قدر سخت 

ضخامتت چه طوره؟ تو سیکل های طبیعی و تو سیکل انتقال ضخامت خوب بوده؟ 

همسرتون هم شرایطش خوبه واقعا، خیلی عجیبه، میخوای با متخصص ایمونولوژی صحبت کنی؟ 

شاید بدنت استراحت لازم داره واقعا 

اهل ورزش هستی؟ 

ساره امیرزاده هم دکتر خوبیه البته من ندیدمش اما دوست خودم سالها پیش با ای یو ای پیشش باردارشد و.پسرش ...

ان شالله روزی ما و همه منتظران خدای بزرگ دل همه رو شاد کنه الهی آمین. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تورک_آنا       @زینبی_بابا       سلام عزیزان یه سوا ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببین بستگی داره 

اصلا برای کسی که چند بار پانکچر کرده هم قابل پیش بینی نیست

مثلا من هایپر شدم، 5 روز بعد از پانکچر پریود اومد 

ولی بعضی دوستان هایپر شدن و 2 هفته بعد از پانکچر پریودشدن، اصلا معلوم نیست 

عزیز دلم ایشالا به سلامتی بغل بگیری فندق تو😘مرسی

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی دیشب یه شیاف گذاشتم فعلا که قطع شده  حس پریودی دارم گاهی...  برام خیلی ...

ان شاالله که چیزی نیست نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما کجا هستی دکترت کیه؟ مثبت شدی بسلامتی؟ من اهوازم پیش دکتر ساره امیرزاده ؟ در موردش نشنیدی؟ والا ...

من خودم شهرستان سنندج هستم ولی تهران میرم مرکز رویان فعلا که تو سیکل انتقالم هنوز انتقال ندادم نه ولله دکترت و نمیشناسم خوب اگه خوبه چجوری تخمکات آزاد شده!!!!

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم شما چندتا ساک داشتی

نرفتم سونو هنوزگلم ۱۲ روز دیگه میرم

فدای دل مهربونت😍😍 عزیزم میگم من زیر دلم دقیقا مثل پریودی درد شدییییید میگیره در حد ۱۰ ثانیه ول می ...

معمولا ميگن دردي كه يكسره نباشه خطرناك نيست، ولي اگه نگراني، ميخواي يه سونو برو

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
معمولا ميگن دردي كه يكسره نباشه خطرناك نيست، ولي اگه نگراني، ميخواي يه سونو برو

مرسی عزیزم من از روز ۵ انتقال همینجوریم

فعلا مطب میرم مرکز نرفتم پیش دکتر امیرزاده . ولی الان که گفتی دقت کردم متاسفانه سر ساعت خاص را رعایت ...

پس عزیزم مشکل از خودت بوده که دقت نکردی سر ساعت باید میزدی گفتم دکترا اینقدراهم بی دقت نیستن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏