2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم از روی دوش خودت برداشته میشه  ولی یک باری 10 برابر میاد روی دوشت  ببین میدونم توصی ...

درسته واقعا. صحيح و سالم به دنيا بيان باقيشم انشالله خدا كمك ميكنه😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام خوبین خواستم بپرسم من میتونم پریود شدم همین ماه دوباره برم برای انتقال

عزیزم بستگی به شرایطت داره دکترت کی گفته بری؟ 

چون بعضا میشه بلافاصله رفت اما بعضیا باید چند ماه فاصله بدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها یه سوالی داشتم بعد از هیسترو درمانی که همزمان خراش هم میدن کی وارد سیکل انتقال میشه مر ...

عزیزم تو حالت نرمال فکر کنم ماه بعدش وارد سیکل میشه اما خوب بستگی داره چه درمانی کردن یعنی دکتر میگه کی میتونه وارد سیکل بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون.میگم پروزشترون من یه امپول دارم و یه شیاف. باید هر دوازده ساعت بزارم مثلا ۱۲ظهر امپول ...

عزیزم ترجیحا 12 ساعت باشه فاصلهربهتره..... 

دز پروژسترون تقسیم میشه.... 

شیافم خیلی فرق نداره من کلا واژینال گذاشتم حتی موقع خونریزی.... 

فقط یکی دو بار رکتال گذاشتم اونم وقتی بودکه عجله داشتم و فرصت نداشتم یکی دو ساعت دراز بکشم رکتال گذاشتم که بتونم برم برا تزریق سرم آی وی آی جی.... 

سلام خانما خوبید خوشید کیا جدیدا مامان شدن به سلامتی ؟! اعلانات نینی سایتو چک میکردم به چند تا پیام ...

سلام فریبا جون😍😍😍😍

خوبی؟

خداروشکر

از طرف من گل پسرتو ببوس خدا حفظش کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم آسپرین رو نمیدونم اما بعید میدونم انوکسان رو نه ماه همینطوری تجویز کنن.....  شاید چیزی ت ...

من هيچي ندادم از اينا فقط عكس رنگي برام نوشت كه مشكلي نبود از خونم اون ازي كه اچ اي وي ايناست برا قبل پانجكر اونم خود اي وي اف نوشت براهمين شك كردم كه الكي دارو گرفتم و براي محكم كاري

واااای چرا این اینجوریه جوابش یعنی سرطان دارم😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم دور ازجونت این چه حرفیه؟ 

مگه دکتری؟؟؟؟؟ 

میبری دکتر تشخیصش رو میده.... 

عزیزم تفسیر خیلی آزها در کنار آیتم‌های دیگه معنی داره.... 

@زینبی_بابا    

عزیزم همش سوپ خوردن خودش یبوست میاره....  ببخشیدا اینطوری واضح توضیح میدم اما خوب اگه حجم مدفو ...

عاره ديگه بااينكه روغن زيتونم ميخوردم ولي هميشه يبس ناجور بودم انقد استرس داشتم موقع دفع به بچم فشار بياد سقط بشه😕😅

سلام آناجون دکتر روماتولوژی منو ویزیت کرد گفت روماتیسم نداری ولی قرص هیدروکسی کلروین تجویز کرد برام. ...

عزیزم باید ببینی از چند وقت قبل دکتر گفته شروع کنی.... 

یعنی حتما طبق تجویز دکترت باشه.... 

بله عزیزم واسه انتقال نوشتن نشون دادم چیزی نگفت فقط گفت دوباره تکرار کن..خیلی میترسم

خوب عزیزم دوباره تکرار میکنی شاید خطا بوده..... 

تازه اگه خطا هم نباشه چطوری تونستی یهویی سر از سرطان در بیاری؟؟؟؟ 

مامانی خواهشا اینکارو با خودتون نکنین!!!! 

سلام آنا جانم خوبید عزیزم ؟؟ من روز پنج انتقالم..ی مقدار علائم سرماخوردگی دارم🙆🙆🙆🤕🤕🤕😥..نمیدو ...

عزیزم علائمت رو چک کن همونطور که زینبی جون گفتن نیاز بود نهایت با آرامش از پله ها پایین میایی.... 

عزیزم پله هارو با آرامش بالا پایین کنی اصلا مشکل ساز نیست وسطش اگه خسته شدی استراحت کن.... 

سلام آنا جانم خوبید عزیزم ؟؟ من روز پنج انتقالم..ی مقدار علائم سرماخوردگی دارم🙆🙆🙆🤕🤕🤕😥..نمیدو ...

@زینبی_بابا    

سلام انا جون من روز 11انتقالم از صبح که بیدار شدم طرف راست شکمم خیلی درد دارم میزنه به کمر و پام&nbs ...

عزیزم چرا اینطوری فکر میکنی؟ 

نگران نباش اما اگه دردت تشدید شد به دکترت اطلاع بده نیاز باشه میری پیشش....