2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046351 بازدید | 684509 پست
سلام عزيز دلم خوبم خداروشكر، ني ني هم خوبه. شما خوبي؟ چه خبرا؟ درچه مرحله اي؟ اتفاقا چندروز پيش تو ف ...

خدا رو شکر که خوبید گلم .منم خوبم قربونت برم .هفته آینده آزمایش میدم 

ای جاااانم .پس دخمل داری😍😍انشالله که به سلامتی در آغوشش بگیری🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستایی که انتقال دادین خوابتون چه جوریه من خوابم خیلی کم شده هر وقتم بخابم اصلا ارامش ندارم تو خواب فقط خواب منفی بودن و انتقال و این جور چیزا میبینم قبل خوابن هر چی بلدم ذکرو قران میخونم ولی فایده نداره

ای خدا این چهار روز کی تموم میشه😢😢

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

یه سوالی داشتم

بعد از هیسترو درمانی که همزمان خراش هم میدن کی وارد سیکل انتقال میشه مریض؟

یعنی ۵ روز بعد از هیسترو هم پریود شد باید وارد سیکل بشه

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

@داداشمممم    

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها

یه سوالی داشتم

بعد از هیسترو درمانی که همزمان خراش هم میدن کی وارد سیکل انتقال میشه مریض؟

یعنی ۵ روز بعد از هیسترو هم پریود شد باید وارد سیکل بشه

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

@داداشمممم    

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم . اینجا شنیدم که مکمل خوبیه . 

نه عزیزم منظورم اینه رو دستکاری ایمنی تاثیر منفی بارزی نداره یعنی نقشش به عنوان مکمل بازتره تا اینکه بخواد ایمنی رو دستکاری کنه..... 

یعنی در مقابل پردنيزولون نمیتونه کاری بکنه.... 

وگرنه مکمل خوبیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان این آزمایش همسرم میشه ببینید dfi داده یا نه ؟  

برگ اول:

عزیزم بله عالیه.... 

همون قسمت آخر که نوشته DNA sperm chromatio

که برا شما 7 و 4 درصد زده و هر دو نرمالن.... 

برگ دوم:

مورفولوژی صفر هست.... 

تحرک تند 5 و کند 20

عزیزم یه کوچولو مورفو بالا بره انشالله نتیجه خوب میگیرین..... 

همسرت تغذیه سالم داشته باشه و بیضه هارو خنک نگهداره انشالله به یک می رسه.... 

برا همسر منم قبل سومین میکرو صفر شده بود با رعایت تغذیه یک شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما کی با امپول النوا پانکچر کرده؟ دکترم گفت پرگووریس گیر نمیاد ایندفه النوا بگیرم.بنظرتون ک ...

والله من پرگوریس اصلا نزدم ولی دوبار النوا زدم بار اول ۱۲ تا تخمک و۹تا جنین بار دوم ۱۷تا تخمکو ۱۵ تا جنین برایه من خوب بود انشالله برایه شمام خوب باشه وخوبیشم اینه که کمتر امپول میزنی

سلام بچه ها یه سوالی داشتم بعد از هیسترو درمانی که همزمان خراش هم میدن کی وارد سیکل انتقال میشه مر ...

بله هروقت بعدش پریود بشی سیکل انتقالت شروع میشه چون خراش همون ماه تاثیر داره دکترم بهم گفت مواظب باش کرونا نگیری سیکلت کنسل بشه خراشت هدر بره

برگ اول: عزیزم بله عالیه....  همون قسمت آخر که نوشته DNA sperm chromatio که برا شما 7 و 4 در ...

سلام انا جون.میگم پروزشترون من یه امپول دارم و یه شیاف.

باید هر دوازده ساعت بزارم مثلا ۱۲ظهر امپول و ۱۲ شب؟ یا که فرقی نداره هر ساعتی باشه؟

من امپولم رو سه و چهار بعدازظهر میزنم و شیافم رو ۱۲ و یک شب موقع خوابیدن؟اشکال نداره؟

ببخشید در دوران انتقال بهتره شیاف رکتال باشه یا واژینال؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩