2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام خانما خوبید خوشید کیا جدیدا مامان شدن به سلامتی ؟! اعلانات نینی سایتو چک میکردم به چند تا پیام ...

عزیزم خدا پرنست رو حفظ کنه و همیشه شاهد شادیت و موفقیتاش باشی..... 

دقیقا فقط یه مشت استرس الکی بالا میندازیم که میتونه بعدا کلی اذیتمون کنه.... 

بازم ممنون از انرژی عالیت..... 

دوستان ببینین استرس بی استرس یه روز قراره شمام بیایین و به استرس‌های امروزتون بخندین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام   عزیزم حالت چطوره؟ امیدوارم هرچه سریعتر کسالتت برطرف شده باشه

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم

خداروشکر امروز بهترم.

لطف کردی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اصلا ترس نداره این چیزها درمان داره نگران نباش.جدیدا با شخصی که کرونا داشته در تماس نبودی؟ این ...

نه عزیزم من ۵ ماه پیش کرونا گرفتم...میگم نکنه از اسپرین باشه عرق کردنم.؟؟

ااااای جاااانم چ اسمایی     خدا بحق اسماشون برات صحیح و سالم  نگهشون داره

مرسی عزیزدلم الهی آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام آنا جانم خوبید عزیزم ؟؟ من روز پنج انتقالم..ی مقدار علائم سرماخوردگی دارم🙆🙆🙆🤕🤕🤕😥..نمیدو ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم منم از روز چهارم سرما خوردگی دارم استامیوفن ساده بخور بخور اب خالی بده هرروز سه چهار بار اب نمک قرقره کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ان شاء الله عزیزم، فقط سارا گلی یه چند تا نکنه طولانی رو اگر اجازه بدی میگم برای استفاده شما و بقیه ...

چشم عزیزدلم

خیلی ممنون

از دیروز که گفتی همش حواسم هست علائمم رو چک میکنم همش همچنین تب رو 

امروز بازم رفتم دکتر اونم چک کرد ازم سوال پرسید گفت احتمالا کرونا نیست ولی گفت اگه تب کردی حتما بیا دوباره

ان شاالله که چیزی نیست ولی اگه علائمم بدتر شد حتما میرم پیش یه فوق تخصص عفونی

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم منم از روز چهارم سرما خوردگی دارم استامیوفن ساده بخور بخور اب خالی بد ...

سلام مهربونم خدا خیرت بده الهییی ❤❤خیلی نگرانمممم...باشه عزیزم مرسی🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه عزیزم من ۵ ماه پیش کرونا گرفتم...میگم نکنه از اسپرین باشه عرق کردنم.؟؟

عزیزم آسپرین رقیق کننده خون هست و ربطی به عفونت خون نداره. شما دمای بدنت تو خواب بالا میره چون میخواد با عفونت ویروسی یا باکتریایی مقابله کنه. ویروس و باکتریاها در دمای تب بدن ما شروع میکنند به از بین رفتن

و خدایی که در این نزدیکیست
به خدا چند بار خواستم ماهیتابه مو در بیارم....  میخوایی بگی بسم الله تا  «ب» رو میشنوه می ...

سلام انا جون من روز 11انتقالم از صبح که بیدار شدم طرف راست شکمم خیلی درد دارم میزنه به کمر و پام 

نکنه دارن میوفتن یا دارم پری میشم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم منم از روز چهارم سرما خوردگی دارم استامیوفن ساده بخور بخور اب خالی بد ...

فقط چند بار در روز مجازه استامینوفن ساده؟؟؟بعد شما استامینوفن ۳۲۵میخوری یا ۵۰۰؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستایی که انتقال دادین خوابتون چه جوریه من خوابم خیلی کم شده هر وقتم بخابم اصلا ارامش ندارم تو خواب ...

خوب عزیزم وقتی بیداری به منفی شدن فکر کنین تو خوابم همینارو میبینین.... 

من اون زمان با هر چیزی به خودم انرژی +میدادم.... 

مثلا یهویی نگاه ساعت میکردم مثلا 2:22 بود میگفتم چه خوب قراره + بشم.... 

یا مثلا میشد 2:34 باز میگفتم قراره + بشم.... 

یعنی فقط دنبال یه چیزی بودم بگم قراره + بشم.... 

لالایی ترکی سرچ میکردم و حفظ میکردم که بعدا میخوام برا وروجکم بخونم. 

تازه فکر کن با وجود همه این انرژی های خوبی که به خودم میدادم دو سه روز قبل آز کم آوردم حالا خیلیا از چند ماه قبل شروع سیکل دارن به خودشون استرس میدن.... 

من یادمه برا انتقال که میرفتم همش میخندیدم خیلیا تعجب میکردن.... 

فکر کن همینطوریشم آدم کم می‌آورد چه برسه که میخواستم با استرس تغذیه کنم.... 

عزیزم هر مرحله استرس‌های خودش رو داره پس خواهشا تا میتونین لااقل استرس‌های الکی رو کم کنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالا همیشه خوب باشی و به سلامتی کوچولو(ها)ت رو بغل کنی

مرسی عزیزدلم الهی آمین

همچنین شما عزیزم