2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
آغا آغا من لرزش دست ندارم، فقط وقتی شدیدا عصبانی میشم یا استرس میگیرم ،خب طبیعی هم هست.  ...

تو این مسیر چیزیی نصیبم نشد جزززز خودبیمار پنداری 

خیر سرم خودمم کادر درمان هستم چندین ساله 

تو عمرم این مدلی نبودم 

یکسال بعد از نازایی افسرده شدم خودمو حبس کردم که من نازایی دارم ...حتی شغلمم انصراف دادم 

بعد از اون یکسال خودبیمارپنداری شدیییییید گرفتم 

نههههههههه گلم نه عشقم ،اون بیرون زدگی مربوط به هر دو چشم هست، اصلا قابل تحمل نیست دردش آنا جون ...

🤣🤣🤣🤣اره تحقیق کردم یکم درموردش دیدم بیشتر مربوط به پرکاری تیرویید هست و خودبه خود خوب نمیشه انگار .....اینجور نیست که امروز باشه فردا نباشه 

💃💃💃💃💃💃💃فرااااااار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برات حفظشون کنه بچه هات رو     من پارسال خیلی مقاله خوندم در این مورد، شما چون متاهل ...

عزیزم تا چند بسته با تعداد مشخص برات فریز می کنن ممکنه چندبار پانکچر بشی . که بعد ذوب تعداد خوبی برات بمونه. خوبه به فکرشی عزیزم ان شالله موفق باشی

خدایا شکرت
من الان رفتم بیمارستان بهمن خیلی هم راهم دوربود گفتن اینجا کرونا بستری میکنیم تزریق نکردن رفتم بلوک ...

عزیزم من اون زمان میرفتم بیمارستان الغدیر اوراژنسش تزریق میکردم اگه اولین تزریقات نیست میتونی اونجارو یه امتحان کنی. شبانه روزیم هست تازه اگر دفتر چه بیمه داری با بیمه هم تزریق میکردن. مثلا اون زمان تزریق اگه 100 میشد با بیمه تامین اجتماعی ازم 30 میگرفتن.... 

عیار الان رو نمیدونم میتونی بپرسی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیکا جون ببخش من جواب میدم آرزو گفت اگه کسی سراغش رو گرفت من از حالش خبر بدم چون وقت نمیکنه بیاد شکر ...

خدارو شکررررر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونم همش میگم نکنه تخمک بد بوده که منفی شدم داروم دیوونه میشم هزارتا سوال تو سرمه 

توکل کن بخدا ایشالله همه چیز رو درست میکنه واست به زودی مامان میشی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستان يسوال من سري پيش دكترم اصلا ازمايش انعقاد خون و خود ايمني چي هست ازم نگرفتن ولي تا روز اخر ا ...

عزیزم آسپرین رو نمیدونم اما بعید میدونم انوکسان رو نه ماه همینطوری تجویز کنن..... 

شاید چیزی تو آزهای روتینت دیده.... 

ببین مثلا من تو انتقال دومم با اینکه آزهای تخصصی انعقادی رو نداده بودم اما چون esr بالایی داشتم برام هپارین تجویز کرد.... 

اما خوب من چون مشکلات ایمنی و آندومتریوز هم داشتم منفی شدم.... 

منظورم اینه شاید تو تستهای روتینت چیزی دیده که تجویز کرده.... 

نه جدی میگم، طرف با ازواسپرمی رفته بود پیشش باز میگفت خانمت مشکل داره به ایمنی و انعقادی هم اعتقاد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

احتمالا چون از دید آقای دکتر خانم باید جور اسپرم رو می‌کشیده!!!! 

واااای چرا این اینجوریه جوابش یعنی سرطان دارم😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم این نشون میده یه عفونت منجر به افزایش سطح گلبولهای سفید خونت شده، مریضی خاصی دارید؟ 

و خدایی که در این نزدیکیست
خانما من امروز انتقال داشتم چه میوه ها و غذا هایی بخورم؟ گروه خربزه و ملون و طالبی بد نیست برام؟ ...

عزیزم اینو بهتره با طبع خودت چک کنی..... 

مثلا من چون طبعم سرد بود فقط میوه های با طبع گرم میخوردم.... 

خربزه، طالبی، انگور، انار شیرین، سیب، موز و..... 

خلاصه هر چی که طبعش گرم بود.... 

تا ماه سوم بارداریمم فقط گرمی خوردم.... 

یعنی این بایدها و نبایدهارو بدن خودت تعیین میکنه نه تغذیه دیگران..... 

ممکنه یکی طبعش گرم باشه و گرمی زیاد براش خوب نباشه..... 

مثلا همسر من طبعش گرم بود و چون به اشتباه به تقلید از دیگران فقط بهش گرمی داده بودم اسپرم رو داغون تر کرده بود.... 

بعد که تغذیش رو اصلاح کردیم و تعادل ایجاد شد دوباره مورفولوژی و تحرک یه کم بهتر شد.... 

وگرنه با گرمی زیاد هم مورفو و هم تحرک رو کلا صفر کرده بودیم...