2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

عزیزم اینم انتی تی پی او که قبلا هم مشکل داشتم ولی قبلا عددش ۵۲۶بود نمیدونم الان چرا این مدلی دادن نتیجه رو متوجه نمیشم یعنی الان بالاست یا پایین یا نرمال 

@تورک_آنا    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم چرا دیر باشه؟  اینجا تو سن بالاتر دوستان تونستن باردار بشن....  من خودم 37 و 39 با ...

خدا برات حفظشون کنه بچه هات رو   

من پارسال خیلی مقاله خوندم در این مورد، شما چون متاهلین و همون موقع ترکیب میشه و جنین رو فریز میکنن شانس زنده موندن جنین چندین برابر شانس زنده موندن تخمک خالی هست

کلا باید اداره قوی داشته باشم و انگیزه ام رو از دست ندم. یکی از نزدیکانم خودم دیر ازدواج کرد و وقتی بچه میخواست تخمک نداشت. فقط باید اهدایی بگیره. طفلی ۲۴ ساعته به من میگه برو فریز کن فردا پشیمون میشی همینم نداری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مرکز به من گفتند میتونی اول جنین ها رو.فریز کنی و دوماه بعد بیای واسه تعیین جنسیت و انتقال،البته ...

اره دقیقا مرکز ماهم اینو میگه چون میگفت حیلیا اینجا نتیجه گرفتن به نظرم فقط خواست خدا و شانسه

سلام خانومای گل...منم با ای وی اف دوقلو باردار شدم و دخترام ۱۸ ماهه هستن. الان یهویی چشمم ب این تایپ ...

عزیزم خدا فرشته هاتو حفظ کنه ممنون از انرژی +ت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم از توضیحاتتون. ان شالله بزودی تصمیم نهایی رو بگیرم برای انتخاب دکتر. یا مام یا بیمارست ...

هر سه خوبن، انشالله هر کدام رو انتخاب می کنی بهترین مسیر باشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
برا کسایی که مشکل ایمنی دارن تجویز میشه..... 

ببخشید انا جون من ساعت ۸ قرص تیرویییدمو میخورم استرادیولم روزی سه تا ۸ ساعت یک بار ۸صبحو۴بعدظهرو۱۲شب حالا اشکال نداره صبحیرو دو ساعت دیر تر بخورم با تیروییدم قاطی نشه

دوستان یه سوال، آمپول پروژسترون جاش همیشه زیاد میسوزه؟ من دیشب اولین آمپول پروژسترون رو تزریق کردم، ...

عزیزم من به شکمم داشتم و عضلانی بود..... 

نمیدونم اونایی که زیر جلدی هستن ساختارشون چطوره! 

اما عضلانی و میدونم باید هم آهسته تزریق کرد هم عمیق عضلانی.... 

اما در کل پروژسترون جزء تزریقهای اذیت کن هست و به مرور زمان سخت‌تر میشه.... 

بازم یه سوال کن شاید زیر جلدیشم قلق خاصی داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره دقیقا مرکز ماهم اینو میگه چون میگفت حیلیا اینجا نتیجه گرفتن به نظرم فقط خواست خدا و شانسه

پروانه جان کی دیگه انتقال میدی من که دلم آب شد بری پسری ها رو بیاری ان شالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چرا شکم ؟؟؟اون آمپول عضلانی عمیق باید تزریق بشه

عزیزم زیرجلدی هم داره.... 

خارج از ایران من دیدم دوستان زیرجلدی داشتن.... 

فقط اینکه پروژسترون تزریق عضلانی هست ن شکمی

عزیزم زیرجلدی هم داره.... 

خارج از ایران من دیدم دوستان زیرجلدی داشتن.... 

اگر احتياج باشه دكتر برات مينويسه فداتشم. من من گفت تا ٥ هفته استراحت مطلق باشم😢كلي كارام مونده😞

آخه دکتر من اصلا تخصق آی وی اف نداره، متخصص زنان و زایمانه.

دکتره ابن سینا هم نیست.

عزیزم الهی نامدار باشه😍😍😍😍 منم اسم نی نی موانتخاب کردم🙈🙈🙈

ممنونم سارای عزیزم، 

خیلی کار خوبی کردی قربونت برم، حالا چی انتخاب کردی؟ البته اگه دوست داشتی بگو

اما فعلا دوتا دوتا از هر جنسی انتخاب کن که فکر کنم شما دوقلو داری و پروسه یکم سخترم میشه😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️