2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
عزیزم آسپرین رو نمیدونم اما بعید میدونم انوکسان رو نه ماه همینطوری تجویز کنن.....  شاید چیزی ت ...

سلام آناجون دکتر روماتولوژی منو ویزیت کرد گفت روماتیسم نداری ولی قرص هیدروکسی کلروین تجویز کرد برام. دکتر ایمونولوژی رویان من و ارجاع داده بود. ANA  بالا بود و F_ANA لب مرز بود گفت طولانی مدت بخورم بهتره بنظرتون بزارم مهر برم تو سیکل بهتره که دارو دو ماه بخورم

خدایا شکرت
الهی قربون قلب مهربونت که اطلاعات دوستان رو به منی که نمیرسم تاپیک رو بخونم میگی اخه علائم خودش هم ...

فدات عزیزم..... 

والا منم همش وسواس دارم.... 

تا پسرم یه کوچولو پیپیش شل میشه میگم نکنه کرونا گرفته.... 

این دوران تموم بشه یه نفس راحتی بکشیم.... 

خیلی بده همش تو استرس باشی..... 

این استرسهام نقش کنی تو حال الانم ندارم که همش عصبیم و زود از کوره در میرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اب فروان ميخوردم كاهووو با روغن زيتون كه يبس نشم ناهار و شااامم فقط سوپ😑چون از گوشت متنفرم ماه ...

عزیزم همش سوپ خوردن خودش یبوست میاره.... 

ببخشیدا اینطوری واضح توضیح میدم اما خوب اگه حجم مدفوع کافی نباشه فاصله دفع ها طولانی بشه و رطوبت رو از دست میده و خودش باعث یبوست میشه.... 

اتفاقا منم همین اشتباه رو میکردم و یادمه یه بار به خانم دکتر گفتم من همش دارم سوپ میخورم بازم یبوستم.... 

که خانوم دکتر یه چیزی تو این مایه ها توضیح دادن.... 

لااقل اگه سوپ میخوری کنارش نون سنگگ هم مثلا بخور یعنی غذا حجم داشته باشه و فقط مایع نباشه..... 

یا مثلا غذای نونی بهتر از خوردن متلا برنجه.... 

البته نون سنگک ترجیحا سبوس‌دار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلا اگر کسی در یک خانه مبتلا شد یعنی بقیه هم ناقل هستن و بهتره هیچ کدوم از اعضای اون خونه، به خانه ش ...

فکر کنم چون مامان باباش واکسن زدن رفته پیش اونا.... 

البته اینکه کی زدن نمیدونم.... 

نه مریضی خاصی ندارم فقط داروهای واسه نازایی میخورم حدود ۹ روز دیگه هم وارد انتقال دارم...نه لرز ندار ...

عزیزم آزمایش خون رو دکتر برات نوشته بود؟حتما به دکتر نشون بده که اگه عفونت باکتریایی هست با آنتی بیوتیک درموان بشه

و خدایی که در این نزدیکیست
من داخل سیکل ای وی اف بودم این ماه. 2 پری رفتم سونو دکتر گفت نرماله 12 تا سینال اف با روزی دوتا لترو ...

عزیزم نگران نباش..... 

خوب بدنت به این داروها یا نوع سیکل جواب نداده.....

دفعه بعد یادت باشه دا وهای این سیکلت رو یادآوری کنی که اونا رو دیگه ندن..... 

مثلا بدن منم به سیکل با سینافکت یادمه جواب نمی‌داد بعد که دکترم عوض شد به دکترم گفتم.... 

عزیزم آزمایش خون رو دکتر برات نوشته بود؟حتما به دکتر نشون بده که اگه عفونت باکتریایی هست با آنتی بیو ...

بله عزیزم واسه انتقال نوشتن نشون دادم چیزی نگفت فقط گفت دوباره تکرار کن..خیلی میترسم

دور از جون همه ی مامانای باردار ، عزیزم توی بارداری کسی کرونا بگیره میتونه دارو مصرف کنه ؟ تکلیف چیه ...

@زینبی_بابا    

خدا رو شکر که خوبید گلم .منم خوبم قربونت برم .هفته آینده آزمایش میدم  ای جاااانم .پس دخمل داری ...

فدات عزيزم خداروشكر كه خوبي. اي جانم ان شاالله خوش خبري😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
زينبي جون چند روزه ني ني سمت راستم كه پايين تره با اينكه سفاليكه حركتاش پايين پايين حس ميشه معذرت مي ...

عزیزم به دکترت بگو فکر نکنم جای نگرانی باشه، منم یادمه اواخر گاها اینطوری میشد انگار که نبض تو واژن بزنه اما شکر خدا اوکی بود..... 

نههههههههه گلم نه عشقم ،اون بیرون زدگی مربوط به هر دو چشم هست، اصلا قابل تحمل نیست دردش آنا جون ...

به خدا چند بار خواستم ماهیتابه مو در بیارم.... 

میخوایی بگی بسم الله تا  «ب» رو میشنوه میگه نکنه بیماری بر بری دارم.... 

دوستای گلم خواهشا اول ببینین ظرفیت سرچ کردن دارین یا نه..... 

مثلا من خودم وقتی سرچ میکنم سعی میکنم اطلاعاتم رو بالا ببرم که بتونم تو انتقال علائم یا حرفهام به دکترم قابلیتم رو بالا ببرم نه اینکه بخوام به جای دکترم تشخیص بدم یا نسخه بپیجم.... 

پس خواهشا اگه قراره با سرچ کردن استرس بگیریم همون بهتر که هیچی ندونیم.... 

به خدا چند بار خواستم ماهیتابه مو در بیارم....  میخوایی بگی بسم الله تا  «ب» رو میشنوه می ...

سلام آنا جانم خوبید عزیزم ؟؟

من روز پنج انتقالم..ی مقدار علائم سرماخوردگی دارم🙆🙆🙆🤕🤕🤕😥..نمیدونم چ کارررر کنمممممممم...خونمون هم خیلییییی پله داره..نمیتونم بالا و پایین برم..😟😟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بله عزیزم واسه انتقال نوشتن نشون دادم چیزی نگفت فقط گفت دوباره تکرار کن..خیلی میترسم

عزیزم اصلا ترس نداره این چیزها درمان داره نگران نباش.جدیدا با شخصی که کرونا داشته در تماس نبودی؟ این آزمایش نشون میده سیستم ایمنی بدنت درگیره ممکنه از این افرادی باشی که کرونا گرفتن و علایم ندارن (دقت کن گفتم ممکنه). همسر من هم زمانی که کرونا گرفته بود شبها خیس آب میشد ولی خوب علایم دیگه ای هم داشت.

و خدایی که در این نزدیکیست