ان شاء الله عزیزم، فقط سارا گلی یه چند تا نکنه طولانی رو اگر اجازه بدی میگم برای استفاده شما و بقیه دوستان
ولی چون الان تو پاندمی هستیم خوش بین نباش گلم
از هم هر دو روز یکبار علائمت رو چک کن
من که خودم بارها پیش اومده دکتر گفته نه کرونا نیست ولی تا خلافش ثابت نشده هم قرنطينه رو رعایت کردم هم علائم رو چک کردم، مثلا یکبار پسرم تب شدید گرفت، دو تا متخصص اطفال گفتن نه کرونا نیست، اما نفر سوم گفت معلوم نیست، احتمالا روزئولا هست، علائم پسرم رو چک کرد،داروهای تقویتی مثل زینک براش نوشت، ویتامین د3 با دوز بالاتر و فاموتیدین، علائم خطر کرونا رو هم بهم گفت تا هوشیار باشم، بعد از سه روز تب که دانه های معروف روزئولا بیرون زد من تازه خیالم راحت شد کرونا نبوده
خلاصه اینا رو نمیگم بترسی، فقط میخوام ضربان قلب، صدای قلب خودت، تعداد تنفس و ریتم تنفس و صدای تنفس چک بشه،( وجود تب رو خودت چک کنی کافیه)
اغلب افراد کرونا رو خیییییلی راحت رد میکنن، فقط چیزی که مهم هست زنگ خطر های درگیری ریوی هست تا سریع داروهای مخصوص درگیری ریه شروع بشه، همین، چون با تشخیص سریع بهبودی سریع رخ میده
پیج دکتر مهدی یوسفی پور، متخصص عفونی تو اینستا رو فالو کن حتما
پیج سحر دفاعی هم همین طور، فوق تخصص ریه
خیلی اطلاعات خوبی میدن درست و دقیق و دست اول
بچه ها جون یه نکته دیگه رمدسیویر رو فقط باید در بیمارستان تحت مانیتورینگ قلبی و کبدی و کلیوی انجام بدن، به هیچ وجه تو خونه نباید باشه
ازیتروماسین، تاوانکس،بقیه آنتی بیوتیک ها، ایورمکتین، هیدروکسی کلروکین درمان کرونا نیستن، اگر دکترتون اینا رو تجویز کرد، بدونین باید پیش کسی دیگه برید چون اون آدم حتی آپدیت های کشوری در مورد کرونا رو مطالعه نکرده