2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046339 بازدید | 684509 پست
من اب فروان ميخوردم كاهووو با روغن زيتون كه يبس نشم ناهار و شااامم فقط سوپ😑چون از گوشت متنفرم ماه ...

مرسی قربونت برم 

ممنون بابت انرژی مثبتت

نشاسته عیب نداره بخورم با شیر یا اب یا به صورت فرنی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خانما من امروز انتقال داشتم چه میوه ها و غذا هایی بخورم؟ گروه خربزه و ملون و طالبی بد نیست برام؟ ...

فك كنم نشاسته هم ميخوردم داخل اب حل ميكردن

شير سويا هم ميخوردم

تو سوپ هامم الو ميريختن

اها به پخته شده هم ميخوردم

هميشناش فقط يادمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا اگر کسی در یک خانه مبتلا شد یعنی بقیه هم ناقل هستن و بهتره هیچ کدوم از اعضای اون خونه، به خانه شخص دیگه ایی نرن فقط قرنطینه رو رعایت کنن

مثلا اگر پدر یا مادر مبتلا شدن بچه ها رو خونه مادربزرگ و پدربزرگ نفرستن، چون بچه ها وحشتناک ناقل هستن

یا اگر همسر مبتلا شد، نفر دیگه خونه پدر یا مادرش نباید بره چون قطعا اون هم ناقل هست و بعدا علائم میده، وقتی علائم شروع شد یعنی از حداقل دو روز قبل فرد ویروس رو داسته و به بقیه منتقل میکرده 

کرونا خیلی بده 😓 😓 😓 😓 هیچ فکر نمیکردم اینجوری کنه باهامون

مدت قرنطینه هم به 18 روز تا 21 روز افزایش پیدا کرده تو سوش هندی

بچه ها هم به دلیل تعداد تنفس بالاتر و چندتا علت دیگه لود ویروسی بالاتری دارن و ناقل های خطرناک و معصومی هستن، اغلب هم سبک میگیرن ولی همون رو به بزرگتر ها مثل پدربزرگ و مادربزرگ که انتقال میدن، اگر واکسینه نباشن ممکنه فاجعه بشه 

کلا هم حداکثر ایمنی 2 تا 3 هفته بعد از تزریق دوز دوم هست

ولی متأسفانه تو ایران بعدش توهم فولاد زره بودن به افراد دست میده و حتی بعد از دوز اول مهمونی میرن، سفر، هیات و... تازه تو همون مرکز بهداشت شلوغ بعضیاشون ماسک درمیارن عکس میگیرن

بعد میگن ما که واکسن زدیم از کجا گرفتیم، میگن آره دیدی فلانی واکسن زد فوت شد

درصورتیکه همه اینها به خاطر رعایت نکردن هست

راستی دوستان مرکز شلوغ هم واسه واکسن نرید، فقط جاهای خلوت، ساعات خلوت

ميگفتي ببخشيد كه ميخورم😂😂

بسته اي صد بود اونموقع هاا

روزي دو ساشه هم ميخوردم😑🤦🏻‍♀️

ازين بابتااا مرددم براي پيشش رفتن

الان كه كروناس اطلاعي ندارم ولي قبلش سه چهارتايي ميرفتيم داخل ويزيت ميكرد

يااا ازمايش خون انعقادي اينا اصلا برام ننوشت ولي براي محكم كاري تادوروز قبل زايمانم انوكسا ميزدم شكمم تيكه تيكه شده بود😑

من داخل سیکل ای وی اف بودم این ماه. 2 پری رفتم سونو دکتر گفت نرماله 12 تا سینال اف با روزی دوتا لتروزول شروع کردم تا روز 8 پری بعدش رفتم سونو دکتر گفت فقط یه فولی 14 داری وسیکل رو کنسل کرد دنیارو سرم خراب شد. کسی میدونه چرا امپولا اثری نزاشتن؟ 

دلم برای خودم تنگ شده ...  
عزیزم روی کیفیت تخمک تاثیری داشت ؟

نميدونم عزيزم در عمل تاثير داشته يا نه

من ده تا تخمك ازم گرفتن كه ٧ تاش جنين شد

يبسته ٤تاييشووو انتقال داد كه نتيجش شد پسرم

سه تاش مونده كه داخل يبستس

نميدونم عزيزم در عمل تاثير داشته يا نه من ده تا تخمك ازم گرفتن كه ٧ تاش جنين شد يبسته ٤تاييشووو ان ...

انشالله زنده و سلامت باشه ‌ . چند وقت این مکمل رو استفاده کردی؟

خدای من خدای معجزه هاست .