2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم خوبی ؟چون رگ مرد سالاری داره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ این چه حرفیه آخه 

😉😉😉😉😉

حرف دلمو زدی.... 

😁😁😁😁😁

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههههههههه این نفازولین از کجا اومد آخه 😢 😢 😢  همون نرمال سالین بسه ولی تو رو خدا از ترس شا ...

زینبی جون اگه دوستان رو قاطی نکرده باشم فکر کنم همسرش مبتلا شده.... 

تو خونه قرنطینه بود فکر کنم و خودشم خونه باباشیناست..... 

البته اگه قاطی نکرده باشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گلم خیالت راحت راحت ان شاء الله به سلامتی بغلش(ون) کنی

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بانو ببخشید دی اف ای همسرشما چندبود سر انتقال مثبتتون

عزیزم اگه مخاطبت منم عزیزم یه تا فاکتور بود دو تاش نرمال بود یکی که باید زیر 15 می‌بود 32 بود.... 

البته دیگه قبل انتقال سوم چک نکردیم بعد دومین انتقال منفی 32 بود و سومین انتقال یه سال بعد انجام شد اما دیگه قبل انتقال چک نکردیم.... 

عزیزم احتمالا کروناست، باید بری تحت نظر باشی پیش متخصص عفونی و هر چند روز یکبار علائمت چک بشه  ...

عزیزم دکتر رفتم علائمم چک کرد گفت کرونا نیست گفت اوایل بارداری بخاطر زیاد شدن استروژن اینطوری میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اگه مخاطبت منم عزیزم یه تا فاکتور بود دو تاش نرمال بود یکی که باید زیر 15 می‌بود 32 بود....&nb ...

اخه من با دی اف ای ۱۹ انجام دادم و منفی شد توی مرکز ناباروری.....حالا رفتم مطب یه دکتر خیلی کاربلد میگفت بالین عدد احتمالش خیلی کمه که مثبت بشه

عزیزم دکتر رفتم علائمم چک کرد گفت کرونا نیست گفت اوایل بارداری بخاطر زیاد شدن استروژن اینطوری میشه

خدارو شکررررر.....

عزیزم همسرت مبتلا شده درسته؟ 

یا من قاطی کردم؟ 

باز حواست باشه انشالله که فقط گرفتگی معمولیه اما کلا حواست باشه به علایمت.... 

نه گلم اصلا، کلی معانی مختلف داره، والا منم میترسم دستام ارزش میگیره، بیرون زدگی چشم کاملاااااا واضح ...

شما لرزش دستتون به چه علته؟

من کلا ازاسترس زیاد گاهی کل بدنم حتی داخل سرم از درون میلرزه انگار رو ویبره باشه 

یه شب یه خبر بد شنیدم اخر شب ایجور شدم و پای راستم دوبار پرید 

.....این بیرون زدگی که میگی من پارسال برا یه روز تو آینه گفتم چرا چشم چپم انگار بیرون زده ...فکر کردم توهمه 😂😂😂ولی دیگه خداروشکر ایجور نشد 

مامانم گاهی وقتی نخوابیده خستست چشماش بیرون زده میشه فکر نمیکردم علاعم چیزی باشه 😂البته تیروییدش نرمال بود خداروشکر 

با کسایی که هاشیماتو دارن صحبت کردم حرفیی از بیرون زدگی چشم نزدن ....همه چیزشو میشه تحمل کرد الا چمم بیاد بیرون🤣😱😂😂😂

نههههههههه این نفازولین از کجا اومد آخه 😢 😢 😢  همون نرمال سالین بسه ولی تو رو خدا از ترس شا ...

مرسی عزیزدلم دکتر رفتم ولی بازم میرم.

اخه من با دی اف ای ۱۹ انجام دادم و منفی شد توی مرکز ناباروری.....حالا رفتم مطب یه دکتر خیلی کاربلد م ...

عزیزم نمیگم دی اف آی بی تاثیر اما خ. ب آیتم‌های مهمتری هم هستن..... 

مثلا من مشکل ایمنی انعقادی هم داشتم اونام قبل انتقال سوم حل شدن..... 

مثل آندومتریوز هم داشتم اونم حل شد..... 

یعنی موانع زیادی از سر راهمون برداشته شد..... 

شما چیزای دیگه رو هم چک کردین؟ 

ایمنی؟ 

انعقادی؟ 

هیسترو شدی و رحمت بررسی شده؟ 

خدارو شکررررر..... عزیزم همسرت مبتلا شده درسته؟  یا من قاطی کردم؟  باز حواست باشه انشال ...

آره همسرم ۸ روز میشه مبتلا شده من خونه پدرم هستم

مرسی عزیزم اره همش حواسم هست حالا اگه بدتر شدم به گلو درد اینا رسیدم میرم تست میدم 

ایمنی انعقادی اره ولی هیسترو نه

ایمنی انعقادی مشکل داری؟