2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
رفتم رویان دکتر ایمونولوژی منو فرستاد پیش متخصص روماتولوژی 😑 فعلا دارم پاس کاری میشم اخرش که پریدنز ...

روماتولوژی چیه؟

نمی دونم عزیزم من فقط دوبار رفتم پیش ایمونولوژی یه بار هم هماتولوژی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چه علایمی داشتی که دوبار قبل نداشتی؟

عزیزم فقط درد پریود بود دفعه پیش هم داشتم ولی این دفعه فرق داشت

روز ۲ ۳ ۴ یکسره درد داشتم از روز ۵ شدید میگرفت در حد مثلا ۵ ثانیه ول میکرد روزی چهار بار اینا میشد اینطوری

یه چیز دیگه که دفعات قبل نداشتم ببخشید از روز ۶ رگ های روی سینم کاملا معلوم شد الانم هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه با استراحت رفع میشه نیازی نیست.....  اگه بیشتر میشه استفاده کنی خیالت راحته.....&nbs ...

عزیزم در حد ۵ ثانیه روزی دو سه بار شدید میگیره ول میکنه.

میترسم.اضافه کنم یعنی؟

تا بحث خورد و خوراکه 😁 تو خورشت قیمه ام دارچین ریختم حالا اشکال نداره بخورم؟ حواسم نبود نریزم😬

عزیزم در حد غذا به نظر من ایرادی نداره..... 

حتی زعفرون و.... 

هم داخل غذا و در حدی که داخل غذا میریزیم موردی نداره از نظر من.... 

در حجم بالا این چیزا شاید مشکل ساز باشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  مهم اینه که مواد به رحمت برسه اگر هم چیزی بیرون بریزه مهم نیست  شاید چیزی که بی ...

مرسی عزیزم

من خودم دیدم که کلا مواد پی ار پی بود😭😭😭

ابن همه هزینه اخرشم بیرون ریخت

ممنون از راهنماییت دوستم

دعا کن برام

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم.خودشم مثل اسمش مطمئنم قشنگه.ایشالله صحیح و سالم بغل بگیری.💋😍😍

قربونت برم عزیزم انشالله که شمام نی نی قشنگت صحیح و سالم بیاد تو بغلت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دی اف آی اسپرم هم دادن؟  راستی این آز رو مرکز ناباروری انجام داده همسرت؟

دی اف آی قبلا انجام داده ولی نمیدونم کدومه و چنده. آره مرکز ناباروری انجام دادیم همه آزمایشات رو

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
عزیزم من امروز رفتم سونو شدم بهم گفت سن بارداریم 5 هفته و سه روزم هست اول اینکه سن بارداری با ای وی ...

عزیزم سن بارداری چه ای وی اف چه طبیعی از اولین روز اخرین پریودی حساب میکنن ولی سن جنین تو سونوگرافی مشخص میشه حدود یکی دو هفته تفاوت سن جنین با بارداریه من سن بارداریم ۲۰ هفته و ۶ روزه اما سن جنینم تو سونو سه بعدی زده ۱۹ هفته و ۶ روز

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من مشکل تی پی او هم داشتم که 85 بود عددش اما دکتر توکلی گفت خیلی بالا نیست و با همین هیدروکسی اوکی م ...

دکتر هیچوقت برات توضیح نداد که مصرف هیدروکسی موقع انتقال، چرا برای لانه گزینی خوب نیست؟

من رویان میرم رویان گفته قطع نکن و دوتا متخصص های اصفهان هم نظرشون همین بوده که قطع نکنم

ولی اکثر دوستان برای لانه گزینی قطع کددن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم فرقی ندارن من آمپول خیلی اذیت میکرد گفتم شیاف بدن الهی که مثبتی فقط بسپار بخدا

والا هیچ حسی ندارم اصلا

رفتم اتاق عمل ک انتقال بدن 

گفتن جنیناتو تو مانیتور ببین

خیلی سریع انتقال دادن

اصن نفهمیدم چی شد! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...