2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون من رفتم سونو غربالگری اول عدد ان تی رو برام زده ۲و ۱۹خیلی نگرانم  به نظرتون زیاد ...

عزیزم نگران نباش تا 2/5 طبیعی هست از 3 به بالا خطرناکه

انشاالله جواب آزمایشت هم خوبه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خوب منم هماتوم دارم دیگه کلا سه برابر شد اندازش ولی هرچی سن بارداری بره بالا انشاالله جذب میشه

واقعا 

اخه دکترم نگرانم کرد گفت خطر سقط داره ینی نگران نباشم همش استراحت کنم درست میشه 

وای خدا خیرت بده ارومم کردی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
فداتشم مرسی. بسلامتی بری برای گل پسرت خرید کنی عزیزم.خوشبحالت وقتی حس کنی خیالت خیلی راحتتره من همچن ...

مرسی قربونت برم، ذوق دارم واسه خرید وسایلش 

آره همش افکار منفی میومد سراغم وقتی حسش نمیکردم اما الان دیگه خیالم خیلی راحت تره روزی 3 تا 4 بار حس میکنم در حد یک یا دو تا ضربه بقیشو فکر کنم خواب تشریف داره😂ایشتلله خیلی زود توام حس میکنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دقیقا مثه من انگار دوهفته یبار باید برم شارژ بشم  منم از اینکه استرس براش بده میرم هربارم ۲۳۰ ...

منم ٣٨٠ ميدم😩😩سالم به دنيا بيان فقط وگرنه اينقدر تو اين راه پول خرج كرديم كه اين در برابرش هيچي نيست 

خداياشكرت....❤️ 
قدم ۱۶۷ و وزنم ۷۳ کیلو هست. اضافه وزن دارم. اما نه زیاد.  دفعه قبل هم از ۹ تا جنین هیچ پسری تش ...

چرا قبل  فریز تعیین نمیکنن؟ تو ابن سینا تعیین میکنن اصلا شاید توش باشه ولی از بین بره تو پروسه ی تعیین جنسیت این کارشون منطقی نیست

مرسی عزیزم از راهنماییت من مشکم آنتی تی پی او هست عددشم خیلی بالا نیست. 118 بود رنج نرمال ۳۵ هست. ...

من مشکل تی پی او هم داشتم که 85 بود عددش اما دکتر توکلی گفت خیلی بالا نیست و با همین هیدروکسی اوکی میشه، گفت سرم هم احتیاج داری اما چون گیر نمیاد نمیخوام استرس اونو بکشی، کاش میرفتی و ازش دستور هیدروکسی رو میگرفتی اینجور سرخود شاید درست نباشه اینجوری سرخودم کم کنی خوب نیست خوب، نمیشه بری از منشیش بخوای برات از دکتر سوال کنه؟ چرا عزیزم برای من تو پروندم نوشته بود روزی دوتا هیدروکسی که به مرور 1 هفته قبل انتقال قطع بشه و 1 هفته بعد انتقال دوباره شروع بشه و تا هفته 9 گفته بود حداقل باید داشته باشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشاءالله عزیزم، الانم ستراحت مطلقی؟ آشپزی هم نمی کنی؟ از اول انتقال تا الان خونه پدرم اینا دارم است ...

نه عزیزم الان دیگه خودم کارامومیکنم، فقط جارو نمیزنم گردگیری نمیکنم، 1 وعده غذا درست میکنم همونو هم شام میخوریم هم ناهار من میشه، فشار نمیارم اصلا به خودم 

میدونم خیلی خیلی سخته مخصوصا برای آقایون من خودم اینجا کسیو نداشتم و اینکه میگم مطلق مجبور بودم غذامو خودم داغ کنم و برای کارای شخصیم بلند شم اما شبا که همسرم میومد بهش یاد میدادم چیکار کنه برای غذا به نظرم اگه همسرت تایمشو داره باهات همکاری کنه برو خونه خودت، 

نه عزیزم الان دیگه خودم کارامومیکنم، فقط جارو نمیزنم گردگیری نمیکنم، 1 وعده غذا درست میکنم همونو هم ...

نه متاسفانه تایمشو نداره از صبح زود میره تقریبا تا عصر، بعدشم خسته میاد دنگ و ونگ میفته دیگه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست