2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
منکه ازمایشم اومد تو گروه خانوادگی اعلام کردم آقا پارسا سالمه جای هیچ نظری نذاشتم حتی واسه شوهرم😂😂

عزیزم.خودشم مثل اسمش مطمئنم قشنگه.ایشالله صحیح و سالم بغل بگیری.💋😍😍

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا به هيچ توافقي نرسيديم سخت ترين مرحله انتخاب اسمه ماهم ماشالله همه نوع اسم اطرافمون داريم😂فعلا ...

اصلا بهشون توجه نکن.هرکس زمان داشته یا داره که اسم بچه خودشو انتخاب کنه.خودتون۲تا بشینید۱لیست دربیارید بعد به تفاهم برسید .من این کارو کردم فقط در انتها مثلا۲تا اسم مدنظرم بود با خانوادم درمیون گذاشتم نظرشونو پرسیدم🙄

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خب طبیعیه چون حامله شدی برای بعضیا این جور میشه، منم بودم از بس فشار دادم خون ...

عزیزم من امروز رفتم سونو شدم بهم گفت سن بارداریم 5 هفته و سه روزم هست

اول اینکه سن بارداری با ای وی اف رو چجوری محاسبه میکنن؟

یه سوالم اینکه ساک بارداریمو گفت 15م هست

بعد ماما کنار دکترم گفت ساکش برای هفته 5 بزرگه.ینی بده؟من جدول سایز ساک رو تو نت نگاه کردم ساک 15 برای هفته ششمه

ینی مشکل داره؟

@شوره    

@nedajooon12345    

@berenjak    

@khanomiman    

@چیکا1    

Dfiشوهرمم ۱۴ هستش @زینبی_بابا ‍  @‍ تورک-آنا  میشه اگ چیزی ازازمایشام م ...

عزیزم دی اف آی 14 که خوبه..... 

برا ما 32 بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان خوشگلا ی سوال  من هماتوم دارم نسبت ب دوهفته قبلم سایزش خیلی بزرگ ترشده متاسفانه دکترم گف ...

بله عزیزم..... 

اتفاقا منم وقتی استراحت مطلق بود از خوابیدن یکسره خسته میشدم دکتر گفته بود زیر سرت دو تا بالش بذار حالت لم داده باش.... 

برا حالت تهوع هم سمت چپ به پهلو بخوابی کمتر میشه نسبتا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي عزيزم نميدوني تحركش جند بود ؟ دكتر عارفي واسه ازمايش پيش جنتي ميفرسته همسر شما هم بيش جنتي رفت؟

همسرم آزمایش داد تحرک فکرکنم ۳درصد بود

رفتیم پیشش این سری نه سری پیش که منفی شدم فرستاد پودر آندوفرتی داد

بچه ها ببینید آزمایش اسپرم همسرم خیلی داغونه بنظرتون؟؟؟

عزیزم در کل برا میکرو خوب به نظر میاد.... 

من با شرایط بدتر طبیعی هم باردار شدم..... 

بچه ها ببینید آزمایش اسپرم همسرم خیلی داغونه بنظرتون؟؟؟

دی اف آی اسپرم هم دادن؟ 

راستی این آز رو مرکز ناباروری انجام داده همسرت؟ 

دوستان عزیزی که مشکل ایمنی داشتین با چه دکتری ویزیت شدین میشه راهنمایی کنین یا شماره ای که بتونم از زرنانی نوبت بگیرم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم