2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
نسخه آخره برا همسر من اینطوری نوشته شده بود تو نسخش.....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: ...

عزیزم پیش کدوم دکتر ویزیت شدین بابت این ازمایش ها 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خونریزی اصلا کم نشده یه آمپول پروژسترون و یه شیاف اضافه کردم ولی فایده نداشت  میگ ...

عزیزم من موقع خونریزی هم واژینال میذاشتم..... 

استروژن میدونم برا کم کردن خونریزی مناسبه البته اگه اشتباه نکنم..... 

چون من موقع خوردن ال دی که به لک بینی میفتادم دکتر همراه بقیه ال دیا بهم میگفت استروژن کنژوگه 1/25 بخورم.....

پس اگه اشتباه نکنم استرادیول هم همینکارو باید بکنه البته خوب اینا استنباط منه نمیدونم درسته یا نه..... 

بکمپلکس اگه اشتباه نکنم ممکنه بیشتر بکنه..... 

بازم با دکترت یه مشورتی بکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من ساعت 10 انتقالم انجام شد دو تا جوجو انتقال دادن🥰🥰🥰🥰

مبارکه مامان خانومی..... 

به سلامتی بغلشون کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا مثه من انگار دوهفته یبار باید برم شارژ بشم  منم از اینکه استرس براش بده میرم هربارم ۲۳۰ ...

حالا یه چیز بگم بخندی.... 

بچه های من کلا وقتی قبض سونو رو واریز میکردم شروع میکردن به ملق زدن..... 

یعنی منتظر بودن پول سونو از جیبمون بره..... 

برا مرکز سونو داشتن کار میکردن احتمالا پورسانت میگرفتن ناقلا ها.... 

عزیزم من امروز رفتم سونو شدم بهم گفت سن بارداریم 5 هفته و سه روزم هست اول اینکه سن بارداری با ای وی ...

عزیزم اطلاعی ندارم. من تا قبل بارداری رو می دونم 🙈 ان شالله همچی برات خوب پیش بره

خدایا شکرت
یعنی کسی اینجا پی ار پی نکرده که تجربشو به من بگه..بینم مواد بیرون ریخته براشون یا نه..

سلام 

مهم اینه که مواد به رحمت برسه اگر هم چیزی بیرون بریزه مهم نیست 

شاید چیزی که بیرون می ریزه سرم شستشوی قبل پی ار پی  باشه

شایدم مواد پی ار پی 

حتی تو ای یو آی هم همینو میگن که چیزی که بیرون میریزه مهم نیست

خیالت راحت باشه

ان شاء الله خیره و با این انتقال مامان میشی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلامزینب جو لوتیروکسین با استرادیول تداخل نداره؟

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشن اما خوب سعی کن این تیپ داروها رو حداقل دو ساعت فاصله بدی.... 

یعنی داروهایی که نقش مهمی دارن.... 

مکمل‌ها حالا خیلی حساسیت روشون نیست اما این تیپ داروهای هورمونی ترجیحا جدا جدا و با فاصله زمانی حداقل دو ساعت استفاده بشه خیالت راحتتره..... 

مرسی عزیزم مبارکت باشه ان شاالله سالم بغلشون کنی به منم‌ گفته دو هفته دیگه بیا عزیزم میتونم بپرسم ...

رفتم رویان دکتر ایمونولوژی منو فرستاد پیش متخصص روماتولوژی 😑 فعلا دارم پاس کاری میشم اخرش که پریدنزول و هیدروکسی میدن چرا اینقدر اینور اونور می کنن

خدایا شکرت
@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام  من دیروز زنگ زدم به رویان بعد گفت ...

عزیزم اگه با استراحت رفع میشه نیازی نیست..... 

اگه بیشتر میشه استفاده کنی خیالت راحته.....