2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
عزیزم نگران نباش تا 2/5 طبیعی هست از 3 به بالا خطرناکه انشاالله جواب آزمایشت هم خوبه

ممنون عزیزم دکترمم همین رو گفت ولی این  نی نی ها تابه دنیا بیان کلی بهمون استرس وارد میکنن من هر دو هفته میرم یه ماجرا دارم واسه استرس 😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام  من دیروز زنگ زدم به رویان بعد گفت ...

سلام گلم

ب من آمپول پروژسترون داد روزی ی دونه بزنم

چه فرقی داره با شیافش؟! 

روزی یک دونه فولیک اسید و 3 تا استرادیول

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
چرا قبل  فریز تعیین نمیکنن؟ تو ابن سینا تعیین میکنن اصلا شاید توش باشه ولی از بین بره تو پروسه ...

سلام عزيزم  بيمارستان بهمن ونيكان تعيين نميكنن جون معتقدن كه تعيين كنن بعد فريز. كنن كيفيت جنين پايين مياد موقع انتقال تعيين ميكنن 

عزیزم یعنی شما اصلا ماست و ترشی و لیموترش پنیر کره این چیزا نمیخوردی؟ میشه بگی گرمیجاتی که میخوردی چ ...

من ترشی و ماست و لبنیات اصلا دوست ندارم دوغ و شیر واینا

صبحانه بلااستثنا ارده شیره  عسلی ساهدونه هرروز تقریبا میخوردم

کلا ذاعقمه نه که فقط به خاطر رعایت باشه

گوشت گوساله کلا نمیگیرن اصلا

روغن کنجد و زیتون برای غذااستفاده میکنم

کلا طبعم گرمی رو میپذیره

قدم ۱۶۷ و وزنم ۷۳ کیلو هست. اضافه وزن دارم. اما نه زیاد.  دفعه قبل هم از ۹ تا جنین هیچ پسری تش ...

وضعيت همسرت خوبه؟ تعداد پسر با مرد ،همسرت رو تقويت كن جنين شناس  بهمن به دوستم كفته بود  تحرك اسپرم واسه تعداد پسر بي تاثير نيست 

عزیزم من با دکتر صحبت کردم گفت بعد از تزریق دوز دوم میتونی وارد سیکل انتقال بشی، تو لایوی هم که دکتر ...

حالا رویان به من گفت ۳ ماه بعد از دوز دوم!نظرا دکترا باهم فرق میکنه فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزيزم خوبي  به همسرت قبل پانكجر مكمل جي دادي قرص و اينا منظورمه؟

فقط روزی یه لیتر عرق کاسنی تابیستروز اینا و قرص فرتیلایز و یه داروی گیاهی بود جینسینگ و ایناداشت همین 

فقط روزی یه لیتر عرق کاسنی تابیستروز اینا و قرص فرتیلایز و یه داروی گیاهی بود جینسینگ و ایناداشت همی ...

مرسي عزيزم نميدوني تحركش جند بود ؟ دكتر عارفي واسه ازمايش پيش جنتي ميفرسته همسر شما هم بيش جنتي رفت؟

من مادرشوهرم هر روز عاشق یه اسمی میشه و اون رو پیشنهاد میده بذاریم

وای ادم میمونه تو رودرواسی خدایی، چقد بگیم نه، البته ما که اعلام کردیم 1 ماه اول داستان داشتیم بعد‌ش دیگه همه کنار اومدنو خواب دیدنا تموم شد خداروشکر، من میگم شما که اسم بچه هاتونو خودتون انتخاب کردید چرا نوبت ما میشه اینجوری میکنید

مثلا مادرشوهر من اصلا به حرف هیچکس اهمیت نداده و اسم همسرم رو خودش انتخاب کرده، الان به ما میگه من خواب دیدم اسم بچت امیرارسلانه،

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️