2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها اینجا کسی پیش آقای دکتر آصف جاه ویزیت شده هیستدو لاپرا شده لطفا اگر تجربه ای دارین راه ...

سلام عزیزم، من باهاشون ویزیت شدم عالین به معنای واقعی دکتر آندومتریوز ابن سینا به زور میگفت باید عمل کنی چون لوله مسدودت هیدرو هستش و عفونت وارد رحم میکنه و آندومتریوزت باعث میشه منفی بشه انتقالات

بعد من با یه مصیبتی و کلی آشنا بازی پیششون ویزیت شدم ایشون با دیدن مدارک پزشکیم گفتن لوله چون از بالا مسدوده اصلا عفونت نمیریزه تو رحم و آندومتریوز هم عمل نکن چون گریدش بالا نیست انقد جنین انتقال بده تا مثبت شی، شنیدم حرف اول و تو لاپاراسکوپی میزنه ولی هزینه جراحیاش دوبرابر پزشکای دیگس

البته الان اصلا نوبت نمیده ایشالله بتونی باهاش ویزیت شی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام شبتون بخیر خانما میگم این امپول هپارین اماده نیست مثله انوکسا باید خودت با سرنگ بکشی،من وقتی ب ...

منم همین مشکل و با هپارین داشتم عزیزم انقدم سرنگش سفته یهو کلی خارج میشد اما به دکتر گفتم 1 خط میره ازش گفت اشکال نداره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون عزیزم فردا آزمایش دارم بی بی مثبت شده فعلا  بله دکترعارفی  مکمل فرتیل سی ام امگا د ...

مبارک باشه😍😍😍

خیلی خوشحال شدم. 

گرید جنین های که تعیین جنسیت کردین چند بود؟ 

من ۱۰ تا جنین دارم و اکثرا گرید ۲ و ۳ هست. به نظرتون ارزش تعیین جنسیت داره یا باید دوباره تخمک‌کشی کنم؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
امپول بتا عزيزم براي تكميل ريه جنين كه خدايي نكرده زودتر به دنيا اومدن مشكلي نداشته باشن

آها خدا جفت نی نی هاتو حفظ کنه

ان شاالله به موقع دنیا میان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم انشالله با همین جنین‌ها جواب میگیری ولی من خودم اعتقاد دارم بعد درمان آندو کیفیت تخمکام بهتر ش ...

سلام. 

عزیزم من ۳ بار تخمک‌کشی کردم‌و همش گرید جنین ها ۲ و ۳ شدند😭

حتی آخرین بار ۲ ماه قبل از تخمک‌کشی  اینو فولیک و اوابوست خوردم. اما بی فایده بودن. 

به نظرتون چاره چیه و چرا اینجور میشه؟🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزم، من باهاشون ویزیت شدم عالین به معنای واقعی دکتر آندومتریوز ابن سینا به زور میگفت باید عمل ...

جدی میگی نیلدا

مطبش رفتی یا بیمارستان لاله؟به نظرت چطوری ازشون وقت بگیرم

من همینجا از مهرافزا نتونستم وقت بگیرم اونجا دیگه جای خود داره

دعا کن بهمووقت بده ازین بلاتکلیفی درام

شماره  ای داری من فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم همین مشکل و با هپارین داشتم عزیزم انقدم سرنگش سفته یهو کلی خارج میشد اما به دکتر گفتم 1 خط میره ...

ممنون عزیزم 😘پس خیالم راحت شد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
جدی میگی نیلدا مطبش رفتی یا بیمارستان لاله؟به نظرت چطوری ازشون وقت بگیرم من همینجا از مهرافزا ن ...

ببخش منم جواب دادم ببین عزیزم من این شماره رو دارم زنگ بزن ببین میتونی ازشون وقت بگیری ۰۹۱۲۴۰۹۱۰۵۶ خانم مهربان هستن ایشون وقت میده. تا چند وقت پیش مطب تعطیل بود حالا الانو نمیدونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه فکرمیکنم باید تیتر بدی چون عددش مهمه دیگه

مرسی گلم

ان شاالله فردا جفتمون با ی بتای خوب میایم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من که به شرایطتون اشراف ندارم و تخصص تعیین پروتکل رو ندارم که.....  اینو دکترت تشخیص مید ...

خیلی ممنون عزیزم از پاسخگوییتون إن شاالله قراره پریود شدم یک هفته دیگه  برم مطب دکتر. از سر کنجکاوی پرسیدم گفتم شاید بدونید

این ازو اسپرم چی هس تو ازمایش همسرم نشون داده 😭😭😭

نترس عزیزم شوهرای خیلی از ماها آزو اسپرم هستن.اگه انسدادی باشه عمل میکنن شاید خوب بشه .و اگه خوب نشه هم احتمالا بافت بیضه اسپرم داره از اون برمیدارن

الان همه دکترا میکرو میکنن کسی آی وی اف نمیکنه هزینه اش که اگر توی مراکز خصوصی باشه فکر کنم ۲۰ ۳۰ م ...

واقعا اینقدر هزینه زیاده؟آخه دوستم تقریبا شش ماه پیش بیمارستان مادر یزد انجام داد نمیدانم میکرو بود یا آی وی اف بود .گفت هشت میلیون شد که بیمه هم پنج میلیونی را بهمون داد .بیمه تکمیلی بوده