2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم نگو اینو چرا امید نداشته باشه اگه خدا بخواد میشه اصلا ربطی به آندوت نداره چون جنین شدن. گریدشو ...

مرسی دوستم  

ایشالا تو هم زود زود با یه بتای تپل بیای تاپیک حسابی خوشحالمون کنی  

تهرانم، دکترم یوسف نژاده بیمارستان لاله، راضیم ازش به نظرم خیلی مهربون و کار درسته خداروشکر

کیفیت جنین هام هم دو تا b و یه c....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله با همین جنین‌ها جواب میگیری ولی من خودم اعتقاد دارم بعد درمان آندو کیفیت تخمکام بهتر ش ...

آره آنا جون منم همین فکرو میکنم، آندومتریوزم تو همون یه سال و خورده ای که برای بارداری قرص نخوردم خیلی پیش رفت و چسبندگی و اینا داده بود

تو همین تاپیکم چند بار دیدم بچه های آندویی بعد از درمان راحت مثبت شدن نسبت به قبلش

مرسی آنا جون  

عزیزم ناامید نباش فقط از خدا بخواه دنبال علائم هم نباش ان شاالله نی نیات چسبیدن به دلت  روز ...

ممنون گلی روز 9

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چه شوهرت فهمیده س آفرین حالا به ماهم نمیخوای اسمشو بگی؟

خخخخ چرا به شماها میگم ایشالله بهراد میذاریم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم تقريبا هر دو هفته ميرم يعني استرس كاري باهام ميكنه كه تموم بدنم گر ميگيره عصبي ميشم همش به يه جا ...

دقیقا مثه من انگار دوهفته یبار باید برم شارژ بشم 

منم از اینکه استرس براش بده میرم هربارم ۲۳۰ میدیم فک کنم تا اخرش یه ۵ ۶ تومنی پول رفع استرسه منه😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
فدات عزیزم من ده صبح انتقال جنینم انجام شد... 

مبارکت باشه انشاالله محکم بچسبن ب دلت بعدم بشن چراغ خونت😙😘

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من به این پی بردم اگهه اخر اعلام بشه نظرای مسخره اطرافیان هم بیشتر ولی اکه از اول اعلام کنی دیگه نه ...

اخه اصلا به کسی چه پیشنهاد بده هرکسی گفت بگو ایشالله حامله شدی رو بچه خودت بزار

پس منم به شوهرم بگم اعلام کنه منکه خانواده و خواهرام حرفی نمیزنن ولی از سمت خودش کلا نظرات بسیار حواله میشه

شاید بزارم ۱ماه دیگه تو پیجم یهو اعلام کنم سوپرایز شن😂😂😂😂😂

علت انجام عمل چی بوده گلم؟ آندومترت زیادی ضخیم می‌شده؟  

نه عملو خودم پیشنهاد دادم که رحمم بررسی بشه که اگه مشکلی بود برطرف بشه چون این انتقال اخرمه. ولی ضخامتم اره مثلا انتقال قبلی روز 10 ضخامتم 10 بود. با عددایی که دوستان اینجا میگن معلومه برا من زیاده ضخامتم. ولی دکتر هیچی نگفته بود راجبش بهم. 

شما چی حدس زدین ازش؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره منم با کلی تحقیق رفتم پیشش، اما مهر که پیشش ویزیت شدم خیلی احساس میکنم با حوصله تر بود.خرداد که ...

منم خرداد باهاش انتقال داشتم ربطی به بود و نبود نصر نداره به نظرم علم به روز خیلی بهتر از تجربه اس طرازی واقعا تجربه اش بالاس ولی خوب قسمت نبود با اون 

اول از همه خدا باید بخواد دکتر معجزه نمیکنه ولی خیلی تحقیق کن پیش کسی برو که دلت راضیه

ممنون عزیزم خونریزی اصلا کم نشده یه آمپول پروژسترون و یه شیاف اضافه کردم ولی فایده نداشت  میگ ...

مقعدی بزار شیاف

نمیدونم با دکترت مشورت کن ولی اینجا خیلی از بچه ها حتی لخته دفع کردن و جنین سرجاش ولی هماتوم داشتن

ایشالله که خیره 

اخه اصلا به کسی چه پیشنهاد بده هرکسی گفت بگو ایشالله حامله شدی رو بچه خودت بزار پس منم به شوهرم بگم ...

نمیدونم واقعا

همه یادشون افتاده اسم های قشنگ چقدر زیاد شده و من میتونم رو بچم بذارم😐😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من کلا اصلا لبنیات نمیخورم و کلا گرمی خورم و اینکه یه مدت طولانی ام بود که به خاطر پانکچر انتقال و ا ...

@sangak   جان تبریک میگم گلم انشاالله که بارداری راحتی داشته باشید شمابتات چندبود گلم؟ من این روزها درست نمیام تاپیک عقب موندم  

دوستان حالم خیلی بده، جلوی گریه ام رو نمیتونم بگیرم. برام دعاکنید. از آزمایشگاه بهم زنگ زدند گفتند ...

عزیزززززم. توکل به خدا ان شاالله همون یه دونه تلاششو می کنه و میاد تو دلت و میشه چراغ خونت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱