2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
اي جان دلم الهي خدا گل پسرتو حفظ كنه. جالبه تموم استرسايي كه داشتي رو من الان دارم از عفونت ميترسم ب ...

چیکا منم هر دوهفته میرم سونو چک میکنم میگم استرس بدتره برام خطری نداره سونو؟

مادرشوهرم هی میگه چقد سونو میری خطر داره تو چندوقت به چندوقت میری 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی مهربون     خداروشکر که برای شما رفع شد، برای من سونو طول سرویکس واژینال بود و ...

من که میگم میره فقط مطلق استراحت کن، مامانم همش بهم میگفت بابا انقدر حرص نخور بخدا میره بالا اما کو گوش شنوا ولی بعد 1 ماه پشیمون شدم که انقدر حرص خوردم

الانم طول سرویکسم زیاد نیست اما بازم استراحتم و کاری نمیکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم اره از بیمارستان لاله شماره دکتر ربانی رو گرفتم اره حتما اگر بهم بگن ویزیت میشم خلاصه بای ...

نگران نباش بهترین راه همین ارتباط با دکتر ربانی هستش و کارت سریع تر پیش میره روزای 1 شنبه و سه شنبه دکتر ربانی ویزیت میکنه اگه اشتباه نکنم از صمیم قبل برات دعا میکنم مشکلت خیلی زود حل بشه و مامان دوقلوهای خوشگلت بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه گلم من ید طولایی تو انتقال دارم ولی دومین  انتقال جنین فریزم بود قبلیا فرش بودن ک منفی میشدن

مياركتون بااالشع

اخه يجا ديدم نوشتين دخترم

چند سالشونه؟

با وجود بچه ميشه استراحت بود؟؟

من اخه قبليمو كاملا استراحت مطلق بودم

سلام عزیزم قربونت برم شکر خوبم.والا من که واقعا ازش راضیم هرکی رو هم فرستادم ازش راضیه چندنفریم اکثر ...

واقعا علیرضایی عالیه خدا هم تورو خیر بده معرفیش کردی هم خودش واقعا عالیه

من کلا دوبار ویزیت شدم و انتقال داد مثبت شدم

همیشه دعاش میکنم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منکه ازمایشم اومد تو گروه خانوادگی اعلام کردم آقا پارسا سالمه جای هیچ نظری نذاشتم حتی واسه شوهرم😂😂

ای جووونم نامدار باشه عزیزم، راستی مبارک باشه تخت و کمد گل پسرت منم خدا بخواد این هفته میرم برای خرید 

راستی از دیروز تکوناشو احساس کردم وااای خیلی لذت بخشه الهی قسمت همه منتظرا بشه 

توام به زودی حس کنی تکونای تنبل خانتو😉😉

سلام. عزیزم من رفتم ازمایش کرونا رو‌ تکرار کردم و خداراشکر منفی شد. تخمک کشی رو انجام دادم و الان ۱۰ ...

عزیزم والا من اطلاعی ندارم که کیفیت به تعیین جنسیت کردن ربط داره یا نه ایشالله که ارزشش رو داره من شنیدم این گریداکه میگن خیلی هم چیز دقیقی نیست برداشت جنین شناس از اون جنین هست

عزیزم، درکت می کنم، آدم با کلی زحمت جنین جمع کنه بعدم اینجوری شه، توکل به خدا این ده تا رو هم بده تع ...

یه دلم میگه دوباره تخمک کشی کنم. و بعد تعیین جنسیت کنم. اما میترسم واسه بار چهارم از تخمک کشی و عوارضش میترسم😓

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزم خوبی؟ شما که با علیرضایی بچه دارشدی،الان خبر از شرایطش داری؟چند نفر  تو همین تایپی ...

من ۳بار با طرازی منفی شدم هیچ کاری عملا نکرد بهم گفت انقد انتقال بده تا مثبت شی

ولی علیرضایی بار چهارم واقعا هم به حرفام گوش میکرد هم تلاشش بر مثبت شدنم بود

انرژیش عالیه موقع انتقال گفت دومی رو هم پیش خودم بیایا گفتم خانم دکتر همینم مثبت بشم گفت از الان مثبت شده بدون روز ۷ بیبی زدم مثبت شد هنگ بودم انقد با اعتماد به نفس کار میکنه توام قبول میکنی 

عزیزم والا من اطلاعی ندارم که کیفیت به تعیین جنسیت کردن ربط داره یا نه ایشالله که ارزشش رو داره من ش ...

ممنون عزیزم. انشاالله بارداری خوبی داشته باشین. 🙏🏽

دکتر شما دکتر نصر بود؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
خب پس اگر قرار بود کنسل بشه میگفت بهت ولی عجیبه تو رویان زیر 2 باید باشه  حتما زنگ بزن کارشنا ...

عزیزم این عکس آزمایشمه میشه نگاه بندازی ببخش اذیتت کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون مهربونم    سپردم دست خدا، انشاءالله خودش مراقب نی نیامون باشه.

الهی آمین واسه نی نی یا نی نی های منم دعا کن قلبشون تشکیل بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍