2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
معلومه که میرسه😍😍😍 فقط استراحت کن مگه ما تو مثبت شدنمون نقشی داشتیم؟تو نگه داریش هم نقش زیادی ند ...

ممنون مهربونم  سپردم دست خدا، انشاءالله خودش مراقب نی نیامون باشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم تعیین جنسیتو انجام بده انشالله توشون چند تا پسر شیطون پیدا میشه همون مرکز دکتر رستمی انجا ...

قدم ۱۶۷ و وزنم ۷۳ کیلو هست. اضافه وزن دارم. اما نه زیاد. 

دفعه قبل هم از ۹ تا جنین هیچ پسری تشکیل نشد😓 

حالا موندم دوباره تخمک کشی کنم یا نه😭

اره دوباره مرکز رستمی انجام دادم. 

میترسم برم واسه انتقال و بازم پسری تشکیل نشه. میخوام قبلش هیسترو کنم میترسم همه تلاشام بی فایده بشه😓

اصلا نمیدونم چرا گرید جنین هام تو هر ۳ بار تخمک کشی کم بودن. 

قبل از تخمک‌کشی ۲ ماه اینو فولیک و اوابوست و کلی ویتامین خوردم. همش بی فایده بود😢

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
من برای تعیین سلامت جنین pgd انجام دادم، ولی خودشون بدون اینکه هزینه تعیین جنسیت هم بگیرن، تعیین جنس ...

توی تعیین جنسیت همه جنین های من از بین میره و به من میگن همش مشکل کرومزومی داشته. یا رشد نکرده. نمیدونم چرا هربار این مشکل پیش میاد😓

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
ممنون عزیزم، یعنی به آخر می رسه؟ آنقدر برای این طول سرویکس ناراحتم که دیشب بازم شک داشتم تیکر بزارم ...

عزیزم ایشالا به سلامت این دوران رو پشت سر میزاری سعی کن فکرتو باچیزهای دیگه مشغول کنی و بهش فکر نکنی که استرس اصلا خوب نیست

و خدایی که در این نزدیکیست
ان شالله  ببينم چه ميكنمم😁💪🏻 ولي خواهشاااا تا ميتوني اروم باش مثل من نباااش دوتاهم هستن ب ...

دور از جونت عزيزم. الحق كه بهشت زير پاي مادران است😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
به نظرتون با این وضعیت این ماه طبیعی باردار میشم

به نظرم فولیکول سایز 13 زیاد مناسب برا بارداری نباشه سایز 18 تا 24 میگن مناسبه بارداری هستش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏