2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
آخه بدی شهرستان ما اینه جواب آز را یه هفته طول میدن برای همین دلم ب بی بی خوش بود ک اونم منفی شد

آز بتا رو به هفته ای میدن؟؟؟؟؟

چرا آخه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزدلم مبارک باشه الهی قلب خوشگلشون ۱۰۰ سال بتپه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه عزیزم انتقالت کی بود؟ ...

ممنونم عزیزم، منم بهت تبریک میگم ان شالله که برای شما هم دوقلو باشه و سالم بیان بغلت

من ۴ مرداد انتقالم بود،  دقیقا دو هفته بعد ازمایشم چون خونریزی داشتم رفتم سونو میخواستم هفته بعد برم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میشه لطفا به منم کمک کنی اولین پست صفحه ۲۳۱۳۰پرسیدم سوالم رو 

مطمئنی جواب ندادم عزیزم؟ 

الان میرم مجدد چک میکنم! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون،  من هم همین کار رو میکنم. دوستان هم راهنمایی کردند، آمپول رو شب ها میزنم و قرص رو هم هر ...

عزیزم همون ۴ قسمت کن هر ۶ ساعت.... 

منم فکر میکردم به خاطر زخامت رحم شیافم بد میره ولی این قسمت اول رحم محیط واژنه که قابل لمسه و شما با ...

احتمالش هست..... 

زبزم حرفت منطقی به نظر میاد ولی من اصلا سوزش و خارش نداشتم.... 

دیگه من که کلا واژینال استفاده کرده بودم..... 

خدارو شکر ختم به خیر شده.... 

ممنون عزیزم انشالله اگه فردا برم دکتر و سونو مشخص میشه علت خونریزی  ؟

بله عزیزم احتمال اگه دکترت صلاح بدونه بری سونو چرا که نه مشخص میشه..... 

من هماتوم داشتم و علت خونریزیم هماتوم بود.... 

من همش میگم نکنه تااخرباید بمونم خونه خونه مامانم هم نتونم برم

نه بابا این چه حرفیه من که کامل زندگی عادیم رو انجام میدم حتی رانندگی هم می کنم از دکترم پرسیدم گفت کامل عادی باش مگر اینکه خون ریزی یا لکه بینی داشته باشی شوهرم اوایل حساس بود ولی انقدر به حرفش گوش نکردم برای اونم دیگه عادی شده خونه مامانم هم مسافت کمی داره تا خونه خودمون پیاده روی میکنم تا اونجا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام تورک آنا و سایر دوستان خوبی عزیزم من سوال داشتم خدمتتون برای بچه دوم میخام مجدد ای وی اف کنم ...

عزیزم به تغذیتون برسین..... 

تغذیه سالم و مقوی مناسب طبع تون..... 

آب زیاد بخور..... 

اگه میتونی پیلاتس کار کن..... 

همسرت بیضه هاش رو خنک نگه داره..... 

به روحتون برسین.... 

مکمل‌های لازمم طبق شرایطتون دکتر تجویز میکنه.... 

اسی جان dfi همسر من 24 درصده بنظرت ای وی اف کنم مثبت میشم  

عزیزم برا همسر من 32 بود هم با میکرو باردار شدم هم بعدش طبیعی..... 

پس امید داشته باش عزیزم!!!!! 

سلام دوستان من دیشب زیر دلم شدید درد اومد و یکی دو ساعت بعد کمتر شد و یواش یواش از بین رفت امشب دوبا ...

عزیزم من فکر کنم اینو جواب دادم..... 

منم خونریزی داشتم جای نگرانی نداره تقریبا خیلیامون داشتیم..... 

تنها راهش اینه استراحتت رو بیشتر کنی..... 

پروژسترون رو به تجویز دکتر بالا ببری..... 

نیاز باشه داروی ضد اتنعقادت رو قطع میکنن..... 

البته اینا گام به گام معمولا انجام میشه بسته به شرایط هر فرد و داروهاش و میزان خونریزی‌..... 

دوستای گلم من دیگه برم بخوام..... 

شب خوش عزیزای دلم..... 

بهترینارو برا تک تکتون آرزو میکنم..... 

اتفاقا صبح فکر کنم بهتر باشه چون تحرک بیشتره.....  اتفاقا به نظرم پروژسترون صبح و مثلا انوکسان ...

ممنونم عزیزم .خیالم راحت شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم متاسفانه ما اینجا تنهاییم و خونواده هامون دورن.....  بعد من خوب کلا استراحت مطلق بودم بع ...

اخه میدونین هیچکس نیست مامانم و زنعموم گفتم برم یه کم دلم واشه

حالا تحمل میکنم نمیرم