2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
دوستان دومین پریود بعد پانکچر با تاخیره یا نه؟؟؟  لطفا اگه میدونید بگید

بله سارا جون معمولا با تاخیره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤩🤩تبریک میگم😍 ان شاءالله به سلامتی این دوران را طی کنی و نی نی نازتو صحیح و سالم بغل بگیری. اگه ه ...

مرسی عزیزدلم

چشم نوشتماسمتونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخش سوالم زیاد شد هزینه دو مرحله ای چقدر شد

نه گلم خواهش میکنم فقط انتقال بدون داروها و چیزای دیگه ۵۵۰۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالله همون دوهفته دیگه برو برای صدای قلب نی نیا ی نازت عزیزم😍😍

عزیزم تیکر نمیزاری؟

سلام دوستان من دیشب زیر دلم شدید درد اومد و یکی دو ساعت بعد کمتر شد و یواش یواش از بین رفت امشب دوباره همون موقع زیر دلم درد اومد و در حد یه نوار خونریزی روان و قرمز داشتم 

دو روزه رفتم داخل هفته ۵ بارداری یعنی ۳۲ روز از انتقال جنینم میگذره 

سریع یه دونه شیاف پروژسترون گذاشتم و موقع آمپول پروژسترونم هم بود تزریق کردم 

خیلی میترسم یعنی سقط شدن؟ 

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
ببین این همه استرس داشتی چه اتفاقی افتاد هیچی هربار دیدی که بچه هات خداروشکر سالمه سالمن سعی کن کمتر ...

سلام عزیزم.چطوری؟میگم تو گاهی درد تو واژن نداری؟یا تیرکشیدن تخمدان؟نه مداوم ها گاهی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
همه چی عالیه عزیزم  از جهت بدخیمی بررسی کرده بودن که خدا رو شکر مشکلی نبود

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی . ببخشید اون اندومتر ترشحی 23-24 روز یکم سردرگمم کرده که ینی چی. اخه من روز 11 سیکلم هیسترو شدم این به اون چه ربطی میتونه داشته باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۱۶تا جنین دیگ دارم این مدتم استراحت میکردم ولی نه اینکه همش خوابیده باشم ینی میشه با وجود بی بی منفی ...

بله عزیزم از دوستامون بودن که بی بی روز 12-13 منفی بوده ولی آز + شده..... 

مثلا لاله جون بتاش ۵۰ بود خوب دو روز قبلش احتمال زیاد اگه بی بی میذاشت منفی بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه دیگه روز ۱۳ معلومه چی به چیه، بعد فردا واسه آزمایش راحت تره ادم، امروز عزاداریهامو انجام دادم دی ...

عزیزم چرا که نه..... 

خوب اگه بتات مثل لاله جون ۵۰ باشه خوب بی بی دو روز قبلش به احتمالا ۹۰ درصد منفی میشه دیگه..... 

الان لاله جون دردونش دو سه ساله شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@مهربون21     سلام عزیزم کجایی ؟ میگم چله داشتم اسم شما رو هم نوشتم به نیتتون سوره مریم ...

سلاااااام وایییی چشمام گردشد چشمام چهارتاشد... واییی خدااا وای یاورم نمیشه یهوپیامتودیدم زدم زیر گریه ازخوشیییی وای وای وای باورم نمیشه تبریک میگم بهتتت

وای کی مثبت شدی تو؟ چرا خبرم نکردی بی معرفت؟🙃

الهی خداحفظش کنه برای خودت ونی نی 5تاصلوات میفرستم

عزیزم چرا که نه.....  خوب اگه بتات مثل لاله جون ۵۰ باشه خوب بی بی دو روز قبلش به احتمالا ۹۰ در ...

۲۱ ام انتقال جنین ۳ روزه داشتم، ولی فردا برام آز نوشت، کاش میشد منم مثبت بشم از این همه فکر و خیال دربیام، مثل کلاف سردرگمم، نمی دونم همدان کارمو پیش ببرم، نمی دونم تهران بیام، نمی دونم اصلا با هم فرقی دارن، 

سلام،من خونریزی کردم دارم از ترس میمیرم از دیشب کمر درد شدید داشتم با درد پریودی الان خون شفاف قرمز ...

عزیزم منم خونریزی داشتم خون شفاف و روشن..... 

حجمشم کم نبود الان فرشتم ۵ سالشه..... 

تو رو خدا به خودت کمتر استرس بده..... 

تنها کاری که الان میتونی بکنی حفظ آرامشه و اینکه استراحت مطلق کنی و فقط برا دستشویی بلند بشی و طبق دستور دکترتدزپروژسترون رو زیاد کنی و....