2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
ببین عزیزم اگه مرکز نگفتن تکرار کنی لزومی نداره.....  ببین برا شما به احتمال ۹۹ درصد بیشتر از ...

مرکز چیزی نگفت 

فقط گفت دو هفته دیگه بیا سونو

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم چندجا خوندم كه هر ١٥ روز بايد اين امپول تكرار بشه تا زمان زايمان. خودمم منظورشونو نفهميدم

نه عزیزم فقط یه باره..... 

اما دو تو روز تزریق داشتم من.... 

مثلا امشب سه تا فردا شبم سه تا.... 

تموم.... 

بعد دیگه تکرار نشد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس عزیزم برا ایمنی انعقادی دارو گرفتی دیگه..... 

انا جون آزمایش هایی که داشتم که نمیدونم چی هستن و گفت مشکلی نداری، انتقال اخرم از یک ماه قبل روزی ۴ تا کورتون خوردم و هر هفته یکی کم شد تا به یکی رسید و تو انتقال هم روزی یکی بود

عزیزم بتا هر 24 الی 48 ساعت 1/6 الی ۲ برابر میشه البته اعداد دقیق نیستن به عنوان مثال گفتم.....  ...

مرسی عزیزدلم پس نمیرم آزمایش 

همون وایمیستم دو هفته دیگه میرم سونو 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها استارتر جواب من بدید  شوهرم ازمایشش مشکل داره باید ببرم پیش دکتر زنان سونو هم براش ب ...

عزیزم خوب بستگی داره مشکل همسرت در چه حد باشه..... 

اگه بهش بگن طبیعی اوکیه سمتم شانس بارداری طبیعی خواهی داشت اگه هم از نظر تخمک و رحم سالم باشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هايي كه ني ني دارين ميشه بگين اولين سونوتون كه قلب جنينو ديدين چند روز بعداز انتقالتون بود؟و هفت ...

معمولا ۳۰ بعد انتقال اکثریت دوستان صربان قلب رو دیدن..... 

اما بودن دوستانی که دیرتر دیده باشن..... 

نرمش همون ۳۰ روز بعد انتقاله..... 

من خودم ۵ بهمن انتقال دادم ۵ اسفند قلب رو دیدم..... 

بچه ها من نذر کردم ان شاالله مثبت شدم ۴۰ روز به نیت ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم.لطفا پستمو ریپلای کن ...

سلام سارا جون لطفا اسم منم جز اون مامانا بذار من اسمم فاطمه أست هرجا دلت شكست واسه دل منم دعا كن

سلام سارا جون لطفا اسم منم جز اون مامانا بذار من اسمم فاطمه أست هرجا دلت شكست واسه دل منم دعا كن

سلام عزیزدلم چشم

منم شیاف داخل نمیره نمیدونم چرا دیگه مقعدی گذاشتم چون یکی دوبار به زور فشار دادم یکم لک دیدم ولی ...

عزیزم کج امتحان کن ببین میره یعنی مستقیم نفرست داخل..... 

سلام عزیزم، رفتم سونو خداروشکر دوقلو بودن قلبشون هم تشکیل شده ، ان شالله قسمت همه ی منتظرا بشه🙏،لطف ...

عزیزدلم مبارک باشه

الهی قلب خوشگلشون ۱۰۰ سال بتپه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

عزیزم انتقالت کی بود؟چند روز بعد انتقال رفتی سونو؟

عزیزم سیکل بلنده که بهت ال دی میدن وفکر کنم ۱۴ تا از الدی بگزره امپول برایه خاموشی تخمدان به من دوفا ...

عزیزم ال دی ربطی به کوتاه و بلندی سیکل نداره..... 

همون آمپولی که برا خاموشی بعد 14 تا ال دی زدی اونه که سیکلت رو بلند میکنه یعنی اینکه مدت زمان مهار بلنده یعنی از ماه قبل مهار سیستم باروری شروع شده..... 

وگرنه من هر سه سیکلم کوتاه بود برا هر سه ال دی هم داشتم اما مثل شما اون آمپول خاموشی رو نداشتم..... 

یعنی سیکل کوتاه متلا 45 روزه هم داریم سیکل کوتاه 15 روزه هم مثلا داریم..... 

فقط کسایی که سیکلشون بلنده ماه قبل انتقال شون آمپول مهار و خاموشی داشتن..... 

حالا یه سری مثل شما تک دز دارن مثلا 18-19 سیکل یااین حدودا یا اینکه از مثلا سینافکت از ماه قبل شروع میشه براشون و هر روز میزنن و.... 

عزیزم حداقل باید سینه هام درد میکردن خوب اونا هم طبیعین

عزیزم ربطی نداره من کلا سینه هام تا یکی دو ماه قبل زایمان شل بودن و اصلا هم درد نداشتم..... 

قرار نیست همه علائمشون مثل هم باشه.....