2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
مرسی عزیزم .صبح ها که همسرم میره سرکار برام تزریق میکنه دیگه نمیدونم موقعش مناسب هست یا ن

اتفاقا صبح فکر کنم بهتر باشه چون تحرک بیشتره..... 

اتفاقا به نظرم پروژسترون صبح و مثلا انوکسان شب تزریق بشه بهتره البته خوب من دیگه چون استراحت مطلق بودم عملا همش دراز کش بودم تو اون دوران خیلی فرق نمی‌کرد صبح و شبش اما حالا عادی اگه بخواییم در نظر بگیریم فکر کنم شب انقادیا بهاره تزریق بشم و روزم پروژسترون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز 14 روز از انتقالم میگذره بی بی چک زدم منفی بود یعنی واقعا نشد😭😭😭

عزیزم تا آز ندی نمیشه قطعی گفت..... 

انشالله آزت + میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا از بس که به همسرم میگم گرمی جات و الکارنیتین و .... بخور دیروز میگفت منو دست انداختی یا برو ی ...

عزیزم حواست باشه به طبع همسرت..... 

اگه طبعش گرمه گرمیجات زیاد نده بهش و اشتباه منو نکن..... 

عزیزم نه زندگی عادی با دور کند کافیه مگر اینکه شرایط خاصی پیدا کنی و استراحت مطلق تجویز بشه....  ...

شما مثلا خونه مامانتونمیرید

مثلا فردا باغ عموم گفت بیاید بعد ازظهر شما بودید میرفتید پله نداره

والا عزیزم آی وی آی جی هر 28 روز یعنی ۴ هفته یه بار بود اینترالیپید رو نمیدونم فکر کنم یکی چند روز پ ...

به من گفتند اینترالیپید هر دوهفته یه بار. اولین رو روز انتقال میزنم و دومی رو روز مثبت شدن آزمایش ان شااله . بعدش هم هر دو هفته تا پایان هفته ۱۲.

تازه امروز متوجه شدم آلمان خودش اینترالیپید نداره و از کشورهای اطراف وارد میکنه. دیگه امروز رفتیم یه داروخونه اینترنشنال و یه بسته ده تایی سفارش دادیم.

ببخش انا جون اگ سالم نبودن میندازنشون دور؟ چنددرصد احتمال داره جنین با گرید aهم مشکل داشته باشه

عزیزم خوب سالم نباشن که انتقال نمیدن..... 

عزیزم من مورد دیدم که جنین گرید آ و بلاست بوده اما مشکل کروموزومی داشته..... 

یعنی گرید آ بودن دال بر سالم بودن نیست.... 

بله عزیزم از دوستامون بودن که بی بی روز 12-13 منفی بوده ولی آز + شده.....  مثلا لاله جون بتاش ...

آخه بدی شهرستان ما اینه جواب آز را یه هفته طول میدن برای همین دلم ب بی بی خوش بود ک اونم منفی شد

عزیزم نگران نباش جنین سالم با این چیزا هیچیش نمیشه....  من سر بارداری دومم یه بچه 14-15 ماهه د ...

سلام عزیزم میشه لطفا به منم کمک کنی اولین پست صفحه ۲۳۱۳۰پرسیدم سوالم رو 

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲