2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046203 بازدید | 684503 پست
این مدت اصلا رعایت نکردم دیشب هم تو خواب دخترم پاش خورد ب شکمم، اگه طوری بشه خودمو نمیبخشم

عزیزم نگران نباش جنین سالم با این چیزا هیچیش نمیشه.... 

من سر بارداری دومم یه بچه 14-15 ماهه داشتم روزی ده بار بیشتر مجبور بودم بغلش کنم و بشورمش..... 

فکر کن 12 کیلو بود.... 

استراحت نداشتم اصلا چون بچه 14-15 ماهه مراقبت میخواد..... 

پس به خودت استرس نده انشالله به خیر میگذره.... 

استرس نه تنها کمکی بهت نمیکنه بلکه شرایط رو بدتر میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان از یکشنبه روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم که فردا چهارشنبه روز ۱۲ سیکلم انتقال دارم واز روز د ...

عزیزم به دکترت بگو شاید بخواد دز استروژن رو بیشتر بکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان از یکشنبه روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم که فردا چهارشنبه روز ۱۲ سیکلم انتقال دارم واز روز د ...

انتقال فرشه؟

یعنی پانکچر چند روز پیش بوده؟ 

12 سیکل انتقال؟؟؟؟ 

ازمایش هایی که انجام دادم دکتر گفت مشکلی نداری ولی اصلا نمی دونم چی هستن، بعد این سیکلم از ماه‌ قبلش ...

پس عزیزم برا ایمنی انعقادی دارو گرفتی دیگه..... 

سلام آناجون چطوری؟ بچه های گلت چطورن؟ کلی دلم برات تنگ شده

عزیز دلم نم دلم برات خصوصا سلام و علیکات تنگ شده..... 

شکر جوجه هام خوبن..... 

دست بوسن..... 

دردونت بزرگ شده هزار ماشالله.... 

بچه ها داخل سیکل انتقال میشه ماهی قزل آلا خورد ؟

عزیزم چرا که نه..... 

اتفاقا ماهی قزل خیلی خوبه.... 

کلا ماهی بدون جیوه تو بارداری هفته ای لااقل یه وعده توصیه میشه..... 

سالمون و قزل در کل برا بارداری خوبن.... 

بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭 بتام 2468 خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ...

آی جانممممممم عزیزم مبارکه...... 

به سلامتی بغلشون کنی عزیزم...... 

خداروشکر همیشه دلتون شاد باشه😍 آها یادم رفته بود  بعد از پسا، در مورد شرایط اسپرم چیزی نمیگن ...

عزیزم خوب چون اسپرم به راحتی گرفته نمیشه و تعداد محدوده نمیشه تستهای خاصی روش انجام داد..... 

دیگه معمولا نمونه رو که گرفتن همونجا شستشو میدن و گلچین میکنن و برا لقاح استفاده میکنن..... 

البته این برداشت منه..... 

سلام خانومای زیبا تبریک به اونایی ک مامان شدن ایشاا... ک دامن من و بقیه هم سبز شه ما هم دلمون شاد ...

عزیزم بهترینارو برات از خدا میخوام..... 

انشالله با جوجه هات بیایی خ. نه و نه ماه مهمون دلت بشن و بعد نه ماه بپزن تو بغلتون البته صحیح و سالم و شاد.... 

فدات شم عزیز دلم یه سوال دارم فقط شب قبل از انتقال چی بهتره بخورم؟! 

عزیزم روال عادی خودت..... 

فقط سعی کن یبوست نشی..... 

تغذیت عادی و طبق عادت بدنت باشه از کسی تقلید نکن..... 

بچه ها بنظرتون نیازه دو روز دیگه تکرار کنم؟

ببین عزیزم اگه مرکز نگفتن تکرار کنی لزومی نداره..... 

ببین برا شما به احتمال ۹۹ درصد بیشتر از یه دونه هست..... 

و احتمال زیاد قانون دو برابر شدن صدق نکنه و الکی بهت استرس بده..... 

خدارو شکر همه چی عالیه..... 

اگه مرکز نمیخواد انجام نده..... 

عزیزم ازخودت خبر بده 

سلام عزیزم، رفتم سونو خداروشکر دوقلو بودن قلبشون هم تشکیل شده ، ان شالله قسمت همه ی منتظرا بشه🙏،لطفا دعا کنید خوب پیش بره و سالم بغل بگیرمشون

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بچه ها بنظرتون نیازه دو روز دیگه تکرار کنم؟

عزیزم بتا هر 24 الی 48 ساعت 1/6 الی ۲ برابر میشه البته اعداد دقیق نیستن به عنوان مثال گفتم..... 

برا به دونه میشه حالا اینو به جورایی چک کرد و دید ریتم بالارفتن چطوره منظمه یا نه..... 

اما وقتی جنین بیشتر از یکی باشه این قضیه سخت‌تر میشه مثلا ممکنه یکی از جنینا هر 24 ساعت مثلا دو برابر بشه یکی هر 48 ساعت دوبرابر بشه و افزایش نهایی بتا خیلی از فرمول تبعیت نکنه.... 

یعنی اگه قراره با دو برابر نشدن بتا استرس بگیری از الان بدون 100 درصد قرار نیست بتا دو برابر بشه.... 

فقط مطمئن باش انشالله قراره به سلامتی بغلشون کنی.....