2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭 بتام 2468 خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ...

مبارک مبارک ب سلامتی عزیرم مامان شدی

منم فردا انتقالمه خیلی برام دعا کن🥺🥺🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم خیلی خوشحال شدم ایشالله سالم بغلش بگیری  تواولین بارانتقالت بود

مرسی گلم الهی قبل انتقال بعدیت طبیعی مامان بشی

نه گلم سومین بار 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭 بتام 2468 خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ...

خداروشکر 🥰🥰🥰

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مبارک مبارک ب سلامتی عزیرم مامان شدی منم فردا انتقالمه خیلی برام دعا کن🥺🥺🥺

مرسی عزیزدلم

چشششم

الهی فردا نی نی هاتو بیاری خونه و ۹ ماه مهمون دلت شن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خانومای زیبا

تبریک به اونایی ک مامان شدن

ایشاا... ک دامن من و بقیه هم سبز شه ما هم دلمون شاد بشه

من فردا صبح انتقال دارم

محتاجم ب دعای تک تکتون🙏🙏🙏🙏🙏

سارا جون مبارک باشه عزیزدلم، امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و همه چی برات خوب پیش بره🥰🥰🥰😘😘😘 ...

مرسییی عزیزدلم😍😍😍😍

الهی بزودی قسمت خودت بشه عزیزم

فدات شم عزیز دلم یه سوال دارم فقط شب قبل از انتقال چی بهتره بخورم؟! 

عزیزم غذایی که همیشه میخوردی اگه نشاسته داشته باشه بهتره مثل ماکارونی

ولی من اصلا رژیم غذایی خاصی نداشتم فقط از خدا بخواه

فقط شب انتقال به شکمم سیاهدونه زدم تا صبح با سلفون بستم

الهی که مثبتی

فقط بسپار بخدا و استرس رو از خودت دور کن

عزیزم غذایی که همیشه میخوردی اگه نشاسته داشته باشه بهتره مثل ماکارونی ولی من اصلا رژیم غذایی خاصی ن ...

فدات مامان جون

منم روغن سیاهدانه دارم

میبندم تا صبح💓😘

فدات مامان جون منم روغن سیاهدانه دارم میبندم تا صبح💓😘

الهی که مثبتی عزیزدلم

فقط استرس نداشته باش

بچه ها من نذر کردم ان شاالله مثبت شدم ۴۰ روز به نیت ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم.لطفا پستمو ریپلای کنید اگه دوست داشتید اسمتونم بگید که با اسم براتون بخونم

@داداشمممم    

@نیکاد    

@farzi99    

@پروانه21    

@نغمه99    

بچه ها پست بالا رو بخونین

والا نمیدونم چکار کنم، خیلی برام سخته رفت و امدش، فک کن ۶ ساعت راه و خستگی و هزینه های اقامت و هزینه ...

عزیزم من نمیدونم ساکن کدوم شهری،اینو واسه کسایی میگم که نزدیک اردبیل هستن،یکی از دوستام یه مرکزی میره که رایگان همه کاراشو انجام میدن فقط هزینه داروها به شخصه،من واقعا شرایطشو نداشتم که از تهران برم اونجا،اما اونایی که نزدیکن میتونن استفاده کنن.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...