2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
منم از بس تو دوران بارداری حرص خوردم بعدش پسرم قشنگ نابودم کرد، به خدا از بس الان اذیتم میکنه...&nbs ...

عزیزم منم با تمام وجودم درکت میکنم..... 

البته برا من بیشتر منم که دارم بچه هامو اذیت میکنم..... 

برا همینه همش دارم دوستان رو دعوت به آرامش میکنم..... 

چون واقعا بعدا جبران عوارض این استرس‌ها سخته حتی هزینه روحی و جسمی بالایی برا مادر و بچه ها داره.... 

زینبی جون اتفاقا من شانس آوردم بچه هام کلا بچه های آرومین، یعنی در مقایسه با بچه های اطرافیانم خیلی خوبن..... 

آرومن، خواب و خوراکشون بجاست اصلا از این بابت اذیت نمیکنن اما من خودم کلا خیلی عصبی شدم.... 

یعنی تحمل کوچکترین جیغ و داد رو ندارم..... 

من در کل خیلی ادم صبوری بودم و با بچه ها خیلی خوب کنار میومدم..... 

خیلی نقشه ها و برنامه ها برا بچه هام داشتم اما عوارض استرس‌های اون زمان خودمو خیلی حساس و عصبی کرده و انعکاس برمیگرده به بچه هام..... 

خودت میدونی کنار اومدن با بچه ها صبوری میخواد و متاسفانه من قسمت عمده این خصلتم رو از دست دادم برا همین از تک تک دوستان خواهش میکنم این همه دارین زحمت میکشین خواهشا وقتی میوه باغ عشقتون به بار نشست برا اینکه بتونین ازش لذت ببرین باید انرژی داشته باشین..... 

به قول زینبی جون نفسمون از جای گرم بلند نمیشه..... 

من شخصا خیلی پشیمونم بابت همه استرس‌های که اون زمان کشیدم و الان دارم عوارضش رو تحمل میکنم..... 

کاش فقط خودم تحمل میکردم اما بخوام نخوام بچه ها و همسرمم ازش بی بهره نمیمونن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۰ مرداد انتقال داشتم به من گفت دوهفته دیگه بیا شما هم بری الان بنظرم خوبه

مباركه عزيييييزم بتا هم مثبت شد؟ آخخخ چه خوشحال شدم ديدم تيكر بارداري گذاشتي😍 تا سونو قلب سوره يس بخون 

من هم يس ميخوندم هم حديث كسا

الهي خوش قدم باشه و سالم و سلامت😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستای خوبم به لطف خدا آزمایشم مثبت شد آن ان شالله قسمت همه منتظرا باشه  بتام۱۸۰۰شد

ای جاااان مبارکه خداروشکرررر🤩🤩🤩🤩🤩بسلامتی ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دقیق نمیدونم این سری چندتا ذوب شد چندتاش سالم موندو انتقال دادن ولی فک کنم ۷ تا مونده باشه

خوب میتونی با جنین شناس مشورت کنی ببینی تعیین سلامت رو تایید میکنه یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها تو سن بارداريه هفته ششم هفتم نبايد مولتي ويتامين استفاده كرد؟ دكتر زنانم ميگه زوده ويتامين😟 ...

عزیزم نیاز بود دکتر بهت میداد..... 

من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مکمل‌ها دیرتر تجویز میشدن..... 

عزیزم مطمئن باش ویتامین نخوردن باعث نمیشه قلبش وایسته..... 

من خودم بارداری دومم تازه 6 هفته و 5 روز بودم اولین ویزیت رو شدم و فهمیدم باردارم..... 

یعنی حتی به فولیک اسید ساده هم نخورده بودم.... 

چون اصلا نمیدونستم باردارم..... 

عزیزم آنقدر به خودتون استرس ندین..... 

دوستای خوبم به لطف خدا آزمایشم مثبت شد آن ان شالله قسمت همه منتظرا باشه  بتام۱۸۰۰شد

ای جااانم خیلی خیلی مبارکت باشه 

انشاالله بسلامتی بگذرونی این نه ماه رو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه سه روز قبل پاپ اسمیر نبایدرابطه داشته باشی 

سلام عزیزم خوبی ؟

میگم شما الان استراحت مطلقی یا کارهاتون مثل آشپزی و ظرف شستن انجام میدین ؟؟

سارا جون ممنون میشم به نیت منم بخونی روز پنجشنبه یا جمعه پنجشنبه انتقال دارن اسمم محدثه

چشم عزیزم

شماهایی که زودتر انتقال دارید گذاشتم اول لیست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم هی میرم میبینم ولی آماده نشده

نگفت چه ساعتی آماده میشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه هايي كه ني ني دارين ميشه بگين اولين سونوتون كه قلب جنينو ديدين چند روز بعداز انتقالتون بود؟و هفت ...

دقیقا 4 هفته بعد انتقال

که شش هفته دو روز بودم و قلبش هم تشکیل شده بود