2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دخترم هم باای وی اف خدابهم داد.الان میخام به امیدخداتعیین جنسیت کنم.هرچی خودش بخاد

انشالله به خواسته دلت برسی من یه دو ماه به انتقال مکمل فرتیل سی ام خوردم بعد یک ماه به انتقال ال ارژنین و کیوتن ۱۰۰ ویتامین ای ودی ۱۰۰۰ می خوردم روز انتقالم دکتر برام چسب جنین زد بعد صبحانه کله پاچه خوردم ناهار شام هم ماکارونی با روز یه قاشق نشاسته گندم تو اب حل میکردم و می خوردم ۵ روز اولم استراحت مطلق کردم حتی نمازم رو نشسته می خوندم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم من دقیق نمیدونم قبلا واژینیسموس بودی یعنی ترس از رابطه داشتی اخه اونای که این بیماری رو دارن ا ...

اره واژینیسموس دارم

ولی خب چرا دو سه روزه اینجوری شدم؟خیلی هم خودمو شل نگه میدارم.واسه شیاف گذاشتن مشکلی نداشتم.دوسه روزه که سخت میزاشتم الانم کلا بسته شده انگار هیچی داخلش نمیره  

اره واژینیسموس دارم ولی خب چرا دو سه روزه اینجوری شدم؟خیلی هم خودمو شل نگه میدارم.واسه شیاف گذاشتن ...

خب دیگه چون استرس و نگرانی بهت برگشته  چون این بیماری ریشه تو روحیات ادم داره برو بادکترت مشورت کن عزیزم اگه میشه بهت شیاف نده و به جاش فقط امپول بزنی 

بچه ها من دیروز غروب رابطه داشتم ببخشید ..فردا ساعت 10پاپ اسمیر بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ پاپ لسمی ...

نه سه روز قبل پاپ اسمیر نبایدرابطه داشته باشی 

اره واژینیسموس دارم ولی خب چرا دو سه روزه اینجوری شدم؟خیلی هم خودمو شل نگه میدارم.واسه شیاف گذاشتن ...

عزیزم منم اینطوری شدم انتقال قبلی که 20روز شیاف گذاشتم فکر کنم به خاطر حساسیت به شیاف باشه مقعدی استفاده کن دیگه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم منم همین هفته ها زدم.....  فکر کنم یکی 27 اون یکی 29.... نمیدونم منظورت از موندن اثرش چ ...

نميدونم چندجا خوندم كه هر ١٥ روز بايد اين امپول تكرار بشه تا زمان زايمان. خودمم منظورشونو نفهميدم

خداياشكرت....❤️