2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مرسی عزیزدلم چشم

سارا جون ممنون میشم به نیت منم بخونی روز پنجشنبه یا جمعه

پنجشنبه انتقال دارن

اسمم محدثه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
چیکا جون شما خارج از کشور بودین و دوقلو دارین؟ یادمه یه خانمی با این شرایط تخمک اهدایی گرفته بودن، ب ...

نه فداتشم من دوقلو دارم ولي همين تهران خودمونم😂😂

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم بيا از خودت خبر بده

سلام نازنین جون. من تازه آمدم خونه.

۴ تا فولی ازم گرفتند فردا بهم میگند چندتا جنین شده.

بدون بیهوشی بود ولی در کل درد زیادی نداشتم. اما هنوز سرم اثر دارویی که تزریق کردند گیج میره 

اي جوووون دلم الهي مباركش باشه فداش بشم من😍😍😍😍من تخت و كمدشونو خيلي وقته سفارش دادم خاله جونشون ...

قربونت برم عزیزم انشالله که این دردا طبیعیه بالاخره معلومه دوتا داری بایدم دوبرابر ما درد بکشی😁😁بیشتر استراحت کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت برم عزیزم انشالله که این دردا طبیعیه بالاخره معلومه دوتا داری بایدم دوبرابر ما درد بکشی😁😁بی ...

انشالله ندا جون اصلا دليل اين دردارو نميفهمم كلافه شدم همش شده استرس اخرش دوتا بچه حرصي تحويل جامعه ميدم

خداياشكرت....❤️ 
عه واقعا؟شما هم واژنتون مسدود شد؟اصلا هیچی داخل واژنم نمیره دارم از نرس میمیرم بخدا برای شما چی شد؟ ...

ببین متورم شده مشکلی نیست وقتی شیافمو قطع کردم خوب شدم واسه معاینه هم نترس چون اونا ژل روان کننده میزنن درد نداره ولی به دکترت بگو شیاف نده اگرم داد میتونی مقعدی استفاده کنی که مشکلی برات پیش نیاد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
😍😍مرسي عشقم چطوري حساب كردي🤪؟

فداتم😍😘

ببين ٥ مرداد انتقال دادي ١٤ روز بعدش كه ميشه ١٩ مرداد ميشي ٤ هفته از اين طرفم تا ٢ شهريور ميشه دوهفته جمعا ٦ هفته

خداياشكرت....❤️ 
به من گفت ١٠شهريور بيا همش درگيرم نميدونم چندهفته هستم الان🙄🤪

جنینت چند روزه بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍