2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
منم رفتم دادم ساعت۴حاضرمیشه ایشالله که بتامون بالا باشه  چقدر مسیر پراسترسیه این راه خدا همممم ...

الهی آمین

خدا خودش کمکمون کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اخه دیگه روز ۱۳ معلومه چی به چیه، بعد فردا واسه آزمایش راحت تره ادم، امروز عزاداریهامو انجام دادم دی ...

عزیزم تیارا جون روز 14 بی بی چک منفی بود، الان دخترش خانمی شده واسه خودش

دورت بگردم از هر دری بگی حق داری بگو، فقط خودت رو نباز راحت، آره خیلی سخته منت این و اون رو کشیدن ولی خدا بزرگه شاید شما هم مثل تیارا جون بودی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم اره از بیمارستان لاله شماره دکتر ربانی رو گرفتم اره حتما اگر بهم بگن ویزیت میشم خلاصه بای ...

عزیزم خواهرم اندومتریوز داشت اینجا خیلیا راهنماییم کردن . با دکتر اصف جاه نتونست نوبت بگیره . ولی دکتر اعظم السادات مهدوی عمل اندومتریوزشو انجام داد . خدارو شکر حالش خیلی خوبه. خواستم کمکی بهت کرده باشم واقعا کارشون عالی بود 

بیمارستان عرفان عمل کرد .خدارو شکر مشکلش برطرف شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من فقط شام غذا رو حذف کردم نهایت به سالادی میوه ای چیزی.....  با همین تونستم 17-18 کیلو ...

سلام آناجون چطوری؟ بچه های گلت چطورن؟ کلی دلم برات تنگ شده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ارومیه هستم،جواب نگرفتم 

انشاالله زودی نتیجه بگیری خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عدد تیروئید چنده گلم؟ 

عددش 3 هستش دیگه توجه نکردم رنج ازمایشگاه چقده ولی دکتر گفت لبه مرزه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم نه به نظر من اصلا یادش نرفته  خودت رو با هیچ بیماری مقایسه نکن گلی داروهات رو سر ساعت و ...

ولی من یکیو میشناسم با تیرویید 10الان دوقلو باردار تازه انتقال اولش عزیزم به انتقال ربطی نداره ولی اگه مثبت بشی باید عددش بیاد پایین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭

بتام 2468

خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭

برای همه منتظرا دعا کردم الهیییی قسمت همتون بشه

این حالمو واسه همه منتظرا آرزو میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حتما مثبته اومدي منشن كن منو  خدا به همراهت

عزیزم جواب آزمایشمو گرفتم مثبته😭😭😭

کانسر تیروئید و اینورم که ناباروری بی علت ،😔😔😔😔از خدا براتون طلب شفا دارم‌

ممنون عزیزم همچنین.انشالله دامنت خیلی زود سبز بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭 بتام 2468 خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ...

وای عزیزم خداروشکر

خیلی خیلی مبارکه

شک نکن که دوقلوعه عزیزم.دوستم با بتای بالای دوهزار دوقلو بود

خداروشکر❤😭😭😭😭😭😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩