2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مامان جونی تبریک  دوباره 😘 میگم مهمترین علائمی که میشه مطمئن شد جنین گرفته چیه ؟؟ شما سه بار ...

عزیزم اولین علامت بارداری همون بتای + هست..... 

قبل آز علائم داشتن یا نداشتن نه میتونه دلیل + شدن باشه نه منفی

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برنجک جون چند هفته ای؟ تیکر نمی زنی؟

12 هفته عزیزم، دقیق مطمئن نیستم، گذاشتم برم ان تی، تاریخ زایمان رو گفت از رو اون تیکر بزنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان پس اینا با جنین شناسه من بار اولمه به نظرتون همه چی رو به خودشون بسپارم بهتره؟؟ دیروز پرسیدم گف ...

عزیزم بله خوبن..... 

با گرید سی هم مامان داشتیم..... 

مهم سالم بودن جنینه..... 

عزیزم خودت رو درگیر این چیزا نکن اگه جنین سالم باشه و بدنت پذیرای جنین باشه فرقی نداره سن جنین چند باشه.... 

+ فکر کن انشالله بهترینا برات اتفاق میفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من يچيزي رو خيلي خوب فهميدم كه واقعا بي تاثير نيست روي باردار شدن و حداقل كمك به مثبت شدن اون ...

دقیقا منم موافقم..... 

برا منم خیلی موثر بود! 

هم تو سومین میکردم هم تو بارداری طبیعیم.... 

بچه ها من بعضي وقت ها حالت خوابيده بودني يهو بلند شدني يا توي خواب از يه طرف به يه طرف رفتني يهو تخم ...

برا منم پیش میومد بهتره آرومتر بچرخی اما گاها پیش میاد نگران نباش..... 

سلام جواب ازمایشم شده بود ۵  دوباره کی میتونم وارد سیکل انتقال بشم چون لنفوسیت شدم ۵ ماه وقت د ...

عزیزم مشکل ایمنی داشتی؟ 

آپکا؟ 

دارو چی گرفتی؟ 

انعقادی هم بررسی کردی؟ 

عزیزم من بعد ناهار میخورم بهتره یه زمان مشخص باشه مثلا من همیشه بین ۱و نیم تا ۲ میخورم

مرسی گلم .خودشون گفتن که ظهر بخوری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مشکل ایمنی داشتی؟  آپکا؟  دارو چی گرفتی؟  انعقادی هم بررسی کردی؟

لنفوسیت تراپی شدم  س جلسه 

پردنیزلون داشتم با تاکرولیمو س

انعقادی کدوماست سی دی مارکرهارو هم داده بودم

من چطوری کم کنم    جوجه م یکسال ونیمشه،هنوزشیرمیخوره.ومن چاق و همیشه گرسنه

عزیزم سهیلا جون سلامی؟؟؟؟ 

آی جانم مامان خانوم...... 

عزیزم بذار شیردهی تموم بشه بعدش کم میکنی..... 

من بعد شیردهی سر پسرم 17-18 کیلو کم کردم..... 

تو ر خدابگو چطور۴۰ کیلو کم کردی؟ خدای من!!!! چیکا دست منم بگیر،من ده، پونزده کیلو هم کم کنم هااااا ...

عزیزم من فقط شام غذا رو حذف کردم نهایت به سالادی میوه ای چیزی..... 

با همین تونستم 17-18 کیلو کم کنم البته تو یه سال..... 

در ماه بیشتر از دو سه کیلو کم کردن کلا توصیه نمیشه.... 

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین گلم حرف غلطی بهت نزدن، ممکنه عمل شرایط شما رو بهتر کنه ممکنه کاری نکنه  ...

ممنون عزیزم

خودتم هیسترو شده بودی پیشش عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من دکترم دکتر قاضی بود که از رویان رفت من رفتم زیر نطر دکتر مشایخی  دکتر پروندمو خوند و گفت آز ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی

انشالله نی نی صحیح و سلامت بیاد بغلت😘😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
قدم ۱۶۴. زیاد چاق نیستم ولی شکم و پهلو دارم و شنیدم خود این چربی اضافه دور شکم و پهلو هم واسه باردار ...

عزیزم پرد که میخوری باید کم نمک هم بخوری..... 

من کلا نمک غذا رو کم کردم اون موقع دیگه بعدشم به خاطر بچه ها کم نمک درست میکنیم دیگه عادت کردیم به غذایکم نمک..... 

از الان وارد فاز پیریمون شدیم..... 

خخخخخخخ.... 

بچه ها من يچيزي رو خيلي خوب فهميدم كه واقعا بي تاثير نيست روي باردار شدن و حداقل كمك به مثبت شدن اون ...

آره دقیقا  گل گفتی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان گلم من امروز خواستم سرم بخرم واسه ایمنی ندادن میگن سی دی هات مشکلی نداره ولی دکتر توکلی برام ...

عزیزم بگو برات نامه بده..... 

برا من اون زمان دکتر توکلی نامه هم نوشته بود..... 

البته برا من سی دی مارکرام مشکل داشتن..... 

به هر حال مهر ایمونولوژی پای نامه توصیه باشه بهتره.....