2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم، دیگه هفته های آخری، خوشابحالت، خوبی؟ سلامتی؟ نی نی خوبه؟

راستی ممنونم از احوال پرسیت گلم😘😘

شما الان چند هفتته به سلامتی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزمممم ، نمیتونی بیای تهران؟ این جا از این برنامه ها نداره ها، صیغه خوندن و اینا

والا نمیدونم چکار کنم، خیلی برام سخته رفت و امدش، فک کن ۶ ساعت راه و خستگی و هزینه های اقامت و هزینه های بالاتر خود مراکز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سارادلارام     عزیزم رفتی آزمایش خوش خبر باشی عزیزم من ساعت۲میرم

بسلامتی 

من رفتم ساعت ۲ حاضر میشه جواب

الهی جفتمون با یه بتای مثبت و خوب میایم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااااای زینبی تک تک کلمه هاتو به حق گفتی من مطمئنم جز استرس و ناراحتی هیچی دیگه به این دوتا بچه بیچ ...

نه گلم چرا میگی درست نمیشی 

اینا همش قابل حله، فقط کمک باید گرفت حالا یکی با خرید حالش خوب میشه، یکی غذا، یکی طبیعیت گردی، یکی مشاوره

الان حال هممون مساعد نیست کرونا هممون رو داره اذیت میکنه، ولی نباید بذاریم فلجمون کنه

استرس ها هم همین طور 

اون دو تا طفلی گناه دارن به خدا، با داشتن حال خوب بهشون برس

راستی ممنونم از احوال پرسیت گلم😘😘 شما الان چند هفتته به سلامتی؟

سلام عزیزم خوبی بسلامتیییی

تیکرت داره تموم میشه

الهی بحق شیش ماهه امام حسین سالم و سلامت بغلش کنی

واسه منم دعا کن دیروز بیبی چک زدم مثبت بود امروز رفتم آزمایش 

برام دعا کن نی نی واسم بمونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
زوده من ۸ هفته به بعد تهوع داشتم ولی در حد یکی دوبار بالا اوردم بالا اوردن اصلا خوب نیست کل شکمت منق ...

مرسی عزیزدلم

الهی نی نی تو سالم بغل کنی

سلام عزیزم خوبی بسلامتیییی تیکرت داره تموم میشه الهی بحق شیش ماهه امام حسین سالم و سلامت بغلش کنی ...

سلام سارا جونم چقدر خوشحالم کردی با این خبرت خدارو بی نهایت شکر که شمام از انتظار در اومدی خیلی خیلی تبریک میگم ان شاءالله که صحیح و سالم بغل کنی نینی ( های ) قشنگتو🤩🤩😍❤

اصلا به خودت استرس نده گلم حتما میمونن برات من کل بارداریمو برا خودم زهر کردم الان خیلی پشیمونم میگم کاش شاد بودم کاش غصه ی الکی نمیخوردم پس تا میتونی حالشو ببر

ان شاءالله که جواب آزمایشتم عالیه نگران نباش😍💖💖

آره عزیزم تیکرم دیگه آخراشه ان شاءالله قسمت همه ی دوستای خوبمون❤❤

سلام سارا جونم چقدر خوشحالم کردی با این خبرت خدارو بی نهایت شکر که شمام از انتظار در اومدی خیلی خیلی ...

الهی همیشه خوشحال باشی

خداروشکر خدا بهم لطف کرد 

چشم عزیزم حتمااا. خیلی دعا کن برام عزیزدلم

الهی همیشه خوشحال باشی خداروشکر خدا بهم لطف کرد  چشم عزیزم حتمااا. خیلی دعا کن برام عزیزدلم

اگه لایق باشم چشم عزیزدلم ان شاالله همیشه خوش خبر باشی گلم😘😘

زینب جون من روز 7 انتقالم هستم مامای مرکز تا دو هفته بهم گفت پله بالا پایین نکنم و استراحت کنم طب ...

سلام عزیزم مامای مرکز یه کم اپدیت نیستن، شما کاملا عین قبل میتونی فعالیت های روزمره رو داشته باشی گلم 

فقط خودت رو خسته و له نکن همین

منم دوران انتقال کاملا اکتیو اکتیو بودم

تازه پیاده روی ملایم توصیه هم میشه و تاثیر مثبت داره تو لانه گزینی

اگه لایق باشم چشم عزیزدلم ان شاالله همیشه خوش خبر باشی گلم😘😘

الهی آمین مرسی عزیزدلم

عزیزمممم ، نمیتونی بیای تهران؟ این جا از این برنامه ها نداره ها، صیغه خوندن و اینا

عزیزم هزینه ها که خیلی بالاست، ولی شاید بتونی دونری پیدا کنی که تعداد تخمک بیشتری بده، تا حالا پی جی اس یا پی جی دی نکردی؟؟؟؟ میگم نکنه خدای نکرده اسپرم همسر مشکلی داشته باشه

بسلامتی  من رفتم ساعت ۲ حاضر میشه جواب الهی جفتمون با یه بتای مثبت و خوب میایم

منم رفتم دادم ساعت۴حاضرمیشه ایشالله که بتامون بالا باشه 

چقدر مسیر پراسترسیه این راه خدا همممممونو کمک کنه