2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
پس عزیزم بعید میدونم مشکل ضخامت داشته باشه دو تا تعداد نرمشه.....  مشکل داشتی بیشتر تجویز می‌ک ...

دقیقا درسته آنا جون

من حتی 4 تا استرادیول داشتم

بهترین مدل مصرف استرادیول منقسم کردن دوز هست در طول روز، با آب فراوون، شکم پر و خالی مهم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی نیلدا مطبش رفتی یا بیمارستان لاله؟به نظرت چطوری ازشون وقت بگیرم من همینجا از مهرافزا ن ...

حتما ویزیت آنلاین بشو چون وقتای لیلی ربانیم 3 ماهس

انقدر که مریضای دکترو ویزیت میکنه وقت اینم پره عجیب

این بهترین راهه اینجوری زودتر به نتیجه میرسی

بعد ربانی مدارکتو میفرسته واسه دکتر اونم وقت عمل برات میذاره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم غربالگری شما منفی هست دیگه چی کار با بقیه اش داری خدا حفظشون کنه 😍😍♥️♥️♥️♥️

اخه این عدد پاپ خیلی بالاس حتما یه مشکلی هست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واقعا اینقدر هزینه زیاده؟آخه دوستم تقریبا شش ماه پیش بیمارستان مادر یزد انجام داد نمیدانم میکرو بود ...

گفتم که عزیزم من هزینه مراکز خصوصی رو گفتم اونم حدودا با همه ویزیت و سونو و داروها

وگرنه به اسم که پانکچر نزدیک۱۰ تومن انتقال ۳. ۴ تومن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم والا باید با جنین شناس مشورت کنی.....  به هر حال اون بهتر میدونه.....  یعنی اگه اح ...

دقیق نمیدونم این سری چندتا ذوب شد چندتاش سالم موندو انتقال دادن ولی فک کنم ۷ تا مونده باشه

بچه ها تو سن بارداريه هفته ششم هفتم نبايد مولتي ويتامين استفاده كرد؟ دكتر زنانم ميگه زوده ويتامين😟 دكتر غدد ميگفت بگو بده بهت🤦‍♀️ شماها چيزي استفاده ميكردين ؟ تو ويتامين ها فقط يدوفوليك ميخورم و داروهاي اي وي اف رو

يه وقت كم كاري نكنم قلب اش بايسته🌷

بچه ها تو سن بارداريه هفته ششم هفتم نبايد مولتي ويتامين استفاده كرد؟ دكتر زنانم ميگه زوده ويتامين😟 ...

دکتر عارفی به من روزی دوتا پرگمام داده

ولی اکثرا مکمل رو از ماه سه استفاده میکنند

شما چندتا آمپول ستروتاید یا مشابه اش  داشتی که جلوی آزاد شدنش رو بگیره؟ شاید با یه آمپول دیگه ج ...

سلام عزیزم آمپولی برای پیشگیری از آزاد شدن نداشتم فقط گنال اف زدم 300 واحد حالا مهر ماه که برم پیشش بهش بگم برای جلوگیری از آزاد شدنش هم بم دارو بده؟

منم از بس تو دوران بارداری حرص خوردم بعدش پسرم قشنگ نابودم کرد، به خدا از بس الان اذیتم میکنه...&nbs ...

زینبی جون من بار ۵ انتقال دادم، دو بار دونر گرفتم، دیگه جنین هم ندارم، امروز ۱۳ انتقال جنین سه روزه بودم و ۳ تا انتقال دادم، بی بیم منفی بود، جنین هم ندارم، دیگه قفل کردم، نمی دونم چکار کنم