2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
ممنون عزیزم فردا آزمایش دارم بی بی مثبت شده فعلا  بله دکترعارفی  مکمل فرتیل سی ام امگا د ...

عزیزم شما فرتیل سی ام میخوردی حالت تهوع میداد بهت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دو سه ماهه فعمیدم ام اس دارم.برای همین از همه کساییکه منتظر بچه ان خواهش میکنم غصه نخورین من ...

الهی عزیزم چه قدر ناراحت شدم 

الهی زودتر خوب بشی عزیزم و بیماری تحت کنترل دربیاد

دقیقا غصه زیادی خوردن فقط خود آدم رو نابود میکنه... 

همدانم میرم پیش دکتر فریمانی مرکزشم خصوصیه مثلا ولی یه باردارم ندیدم تا حالا 

آهان از اون جهت

من جای شما بودم یا میومدم تهران یا مرکزی میرفتم که از هر 10 نفر 3_4 نفر در هر سیکل باردار میشدن

اتفاقا اینجا رو داری درست فکر میکنی با ایشالاماشالا چیزی درست نمیشه، حتی ابزار لابراتوار جنین شناسی تو موفقیت درمان اثر داره

منم از بس تو دوران بارداری حرص خوردم بعدش پسرم قشنگ نابودم کرد، به خدا از بس الان اذیتم میکنه... 

جزء بچه های سخت هست، کلی پول مشاوره و روانشناس دارم میدم، درصورتیکه اگر اون موقع آرامش خودم رو حفظ میکردم و ریلکس بودم الان قطعا خودم هم راحت تر بودم، کاش تو دوران بارداری مشاوره گرفته بودم که الکی اون همه استرس به بچه ام ندم

دوستان ممکنه بگید این الان دلش خوشه بچه داره نفسش از جای گرم بلند میشه، ولی قطعا هیچ آدمی دوست نداره بچه اش کلی حرصش بده سر خیلی چیزا، قطعا هر آدمی نهایت چند روز بی خوابی میتونه تحمل کنه، چند روز میتونه بدغذایی بچه رو ببینه و عصبانی نشه...، اگر ریلکس بودم الان این همه اذیت نمی‌شدم 

خلاصه از انرژی خودتون واسه روزهای سخت بعد از مادر شدن بذارین، خودتون رو تموم نکنین، بالای 90 درصد اونهایی که با من بودن الان بچه دارن

ممنون زینب جان،با دکتر غدد ویزیت شدم،گفتم شاید یادش رفته چون قبلا شنیده بودم مثلا یه روز در هفته قرص ...

عزیزم نه به نظر من اصلا یادش نرفته 

خودت رو با هیچ بیماری مقایسه نکن گلی

داروهات رو سر ساعت و معده خالی و ناشتا بخور، داروها رو نای خنک و دور از نور نگه دار، به هیچ وجه شیرسویا لب نزن حتی، شیرینی و خانواده کلم هم خیلی کم مصرف کن

اطلاعی ندارم سیکل پانکچر چه طوریه با این تیروئید انجام میدن یا نه، ولی قطعا انتقال جنین با tsh با عدد 11 نباید نباید نباید انجام بشه

سلام عزیزم . خیلی ممنونم ازت . از اینکه هوشیارم کردی . آزمایش پسرم رو به چندتا پزشک نشون دادم و همشو ...

آره منم تعجب کردم اصلا اگر آنزیم لاکتاز نداشت بدن پسرت علائمش این نبود، 

دیگه هم الکی روی بچه حساس نشو گلم، اینا آثار همون روزهاس که حرص می‌خوردیم واسه ناباروری و بعدش استرس های الکی که دوران بارداری کشیدیم، روح و روان خودمون رو نابود کردیم، الانم بچه هامون دارن از شرمندگی ما درمیان، کاملا سالمه پسرت، همه رو قبلا گفتم 

من که حسرت خواب به دلم مونده، واسه غذا هم دیگه بیخیال شدم، شکم خودشه حجم غذاش هم به خودش ربط داره

به خدا اینا می‌فهمن همه چی می‌فهمن، تو خودت ببین کسی زوری بهت غذا بده و هی بگه بیشتر بخور، چه حالی داری؟ عصبانی میشی، از غذا بدت میاد 

ولی ماه رمضان که گرسنه ایی با چه ولعی غذا میخوری؟ چه قدر لذت غذا بیشتره، کلا شیر خشک عوض کردن جز موارد استثنا غلطه، من از اول تا الان اپتامیل عادی دارم میدم فقط تا 6 ماهگی اپتامیل 1 بود، از 6 ماه تا یکسالگی اپتامیل 2،از یک سالگی تا الان اپتامیل 3 و شروع شیر گاو

خلاصه خواهر علائم حمایت بیش از حد و کنترلگری رو دارم میبینم در شما، دوست داشتی بیا خصوصی بهت شماره مشاوره بدم، زودتر این سیکل فرسایشی رو تموم کنی 

ممنون عزیزم خودتم هیسترو شده بودی پیشش عزیزم؟

نه گلم کارم به اونجا نرسید ولی میدونم خیلی آپدیت هست و کارش خوبه 

قطعا رویان دکترهای خوب دیگه داره و قطعا مراکز دیگه هم دکترای عالی دارن، فقط من نمیشناسم 

جدی میگی نیلدا مطبش رفتی یا بیمارستان لاله؟به نظرت چطوری ازشون وقت بگیرم من همینجا از مهرافزا ن ...

من تونستم با کلی پارتی فقط چند دقیقه تو راهروی بیمارستان لاله ببینمشون، مدارکمم واسه چند نفر فرستادم اونا قبلش رسوندن بهشون، اصلا یه وضعی، شماره منشی و دیدم سارا جون برات فرستاد به اون پیام بدی میگه پیش لیلی ربانی شاگرد اقای دکتر ویزیت بشو اگر ایشون صلاح دید نیاز به عمله عملت رو فقط اقای دکتر انجام میده،ربانی ویزیت آنلاینم داره واسه بیمارای شهرستان 120 ویزیت پرداخت میکنی یه شماره میده مدارک و میفرستی بعد با دکتر تصویری صحبت می‌کنی،من تمام این راه ها رو رفتم یهو بهم زنگ زدن که فردا دکتر و میتونم تو راهروی اتاق عمل ببینم که دیگه این بهترین راه بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️