2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
😂😂😂من که خوردم خوبه خداروشکر به ریه هاش زیاد نزده ۱۰ درصد درگیره خیلی ناراحته میگه تو این شرایط خ ...

باز خدا رو شکر که تو درگیر نشدی و خدا رو شکر که همسرت حالش خوبه .بگو ناراحت نباش چند روز مراقب خودش باشه .بعد از اون در کنار هم شادی میکنید 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خدا دم میکنم میخورم ببینم چی میشه آمپول پروژسترون خونه دارم دودلم بزنم یانه

عزیزم تا آز ندادی نزن..... 

دکتر من همیشه میگفت تو این شرایط اول آز بدین نشد بعدش آمپول..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم بله من راضی بودم ولی باز بستگی به نتیجه داره اگه مثبت شم راضی ترم میشم🥰🥰😂

سلام عزيزم تبريك ميكم مثبت شدين يادمه كفتين بادكتر عارفي بودين ، به خودتون وهمسرتون مكمل جي داد ؟ 

سلام عزیزم خوبی گلم شما آندومتریوز دارین قبل اینکه متوجه بشی علایمی چیزی هم داشتی مثل درد لگن یا پر ...

عزیزم من آندومتریوز داشتم..... 

با دردهای وحشتناک پریودی..... 

موقع پریودی از شدت درد یکسره بالا می‌آوردم..... 

فشارم افت می‌کرد..... 

اکثرا کارم به بیمارستان می‌کشید..... 

برا من لگنم درگیر بود..... 

بعد عمل شکر خدا دیگه خیلی وقتها متوجه نمیشم کی پریود شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما خوب هستید من سه شنبه دو هفته گذشته هیستروسکوپی و خراش داشتم تا ۱۰ روز بعدش لکه بینی دا ...

عزیزم اثر خراش با هیسترو تا سه چهار ماه میمونه..... 

من خودم مهر خراش دادم بهمن انتقال.... 

سلام عزیزم خوبی  یسوال داشتم من دوستم تنبلی تخمدان داره چند ماه پیش پانکچر شد ۴۸ تا تخمک ازش ...

نه عزیزم این تعداد رو به خاطر تحریک تخمدان تولید کرده وگرنه در حالت عادی که اینهمه بالغ نمیشن.... 

خیلی خوبه که با هم هستیم و تمام ۹ ماه میتونیم باهم همراه باشیم. امیدوارم که به سلامتی طی کنیم

مبااارك باشه عزيزم م 

من نبودم نخوندم پي ام ها رو 

مامان جديدا از صميم قلبم تبريك ميگم بهتون

واقعااا خوبه يه تايميم و با هميم

باز خدا رو شکر که تو درگیر نشدی و خدا رو شکر که همسرت حالش خوبه .بگو ناراحت نباش چند روز مراقب خودش ...

اره واقعا خداروشکر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ارع قربونت برم سه روزه بود..روز ۱۳پریودی ک رفتم سونو شروع کرد پروژسترون..روز ۱۸هم انتقال داد

عزیزم احتمالا قرار بوده دو روز زودتر جنینات رو از فریز در بیارن عملا موقع انتقال می‌شده ۵ روزه..... 

سارا ازمايش دادي؟؟

نه عزیزم فردا صبح میرم دعا کن مثبت بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فکر کردم تعیین جنسیتی گلم .آخه برا تعیین جنسیت جنین باید ۵ روزه باشه

بله عزیزم برا تعیین جنسیت اگه اشتباه نکنم جنینا بلاست هستن....