2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
باران جون جوابتو دادم....  حواسم نبو. به اسم.....  چون من تند تند جواب میدم به اسمها دقت ...

ممنون انا جون که جوابم رو دادی. توی اولین سونو گفت سه تا فولی و آخرین سونو هم گفت همون دو سه تا فولی رو دارم.

اره گفتند پانکچر بدون بیهوشی انجام میشه 

عزیزم نه آماده نیستن.....  عزیزم اگه اشتباه نکنم در کل اینا هواگیری آنچنانی ندارن.....  ...

انا جون دكترم گفت از اين هفته يعني ٢٧ هفته امپول ريه رو برام شروع ميكنه. درسته كه اثرش تا ١٥ روز هستش؟ 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نه آماده نیستن.....  عزیزم اگه اشتباه نکنم در کل اینا هواگیری آنچنانی ندارن.....  ...

میدونم اماده نیستن،،میگم موقع هواگیری ازش هدر میره اشکال نداره؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شما کدوم مرکزی ؟من حس میکنم اشتباه نوشته آخه برای اونهایی که دوروزه هم انتقال داشتن همین تاریخ رو زد ...

من کلینیک رویش هلال میرم

برای iui م هم 18 روز بعد آز نوشت

الان برای انتقالم هم همین کارو کرده

کلا مدلشون اینه انگار

سلام بچه ها اینجا کسی پیش آقای دکتر آصف جاه ویزیت شده

هیستدو لاپرا شده

لطفا اگر تجربه ای دارین راهنمایی کنین

ممنونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم چراشک داری؟ وقتی بیبی به اون خوبی داری دیگه جای شک نمی‌مونه فدای توبشم بسم‌ا..بگوبروآزمایش گل ...

مرسی گلم اینجوری گفتی دلم اروم شد الهی حاجت روا شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیلوی عزیزم، درکت می کنم، واقعا سخته انتظار، تلاش و صبر، ولی دلم روشنه تو هم به زودی مادر میشی، یه ر ...

خیلی محبت داری عزیزم

ممنون که بهم قوت قلب میدی 

انشالله با دعای خیرت عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انا جون دكترم گفت از اين هفته يعني ٢٧ هفته امپول ريه رو برام شروع ميكنه. درسته كه اثرش تا ١٥ روز هست ...

آمپول ریه چیه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من همه انتقالام فرش بودن. استرادیول داشتم.....  بستگی به بدن هر فرد داره.....

من نمیدونستم آنا جون .خودمم دوتا انتقالم فرش بود ولی استرادیول نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من کلینیک رویش هلال میرم برای iui م هم 18 روز بعد آز نوشت الان برای انتقالم هم همین کارو کرده کلا ...

حالا آی یو آی فکر کنم درست باشه چون هنوز لقاح صورت نگرفته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزم تبريك ميكم مثبت شدين يادمه كفتين بادكتر عارفي بودين ، به خودتون وهمسرتون مكمل جي داد ؟&nb ...

ممنون عزیزم فردا آزمایش دارم بی بی مثبت شده فعلا 

بله دکترعارفی 

مکمل فرتیل سی ام امگا دی فولیک همسرم دکتردارونداد خودمون کاسنی و چیزای گیاهی دادیم خورد