2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046226 بازدید | 684505 پست
سلام بچه ها من از دیشب دل دردای شدید شبیه به درد پریودی دارم،راستش میترسم

استراحت کن خوب میشه عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی جانم عزیزم.....  رفیق قدیمی انشالله که به زودی میایی و خبر سلامتیت رو میدی.....

فدات بشم عزیزم ممنون از دعات آناجون🥰🥰🥰🥰

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان یه سوال، بعد پانکچر خونریزی داریم؟ من فردا به امید خدا میرم واسه پانکچر، بهم یه برگه دادند ک ...

عزیزم خوب اون روز بیشتر استراحت کن..... 

به هر حال تخمدانت دستکاری میشه..... 

دردت در حد پریودیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله خیلی زود سلامتیتم بدست میاری عزیزم  ممنونم از راهنماییت❤❤❤

قربونت عزیزم ممنونم😘😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان یه سوال، بعد پانکچر خونریزی داریم؟ من فردا به امید خدا میرم واسه پانکچر، بهم یه برگه دادند ک ...

من هایپر شدم

خونریزی داشتم

اما خوب رفتم دستشویی بعد عمل اکثرش خارج شد بعد لکه بینی و بعدم تموم شد

تا چند ساعت بعدش دیگه هیچ خونی نبود

باز خدا رو شکر که تو درگیر نشدی و خدا رو شکر که همسرت حالش خوبه .بگو ناراحت نباش چند روز مراقب خودش ...

عزیزم میگم من فردا باید بتا معمولی بدم یا تیتر بتا؟

@sangak    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@تورک_آنا     انا جون ممکنه جواب سوال منو بدی؟

باران جون جوابتو دادم.... 

حواسم نبو. به اسم..... 

چون من تند تند جواب میدم به اسمها دقت نمیکنم..... 

فکر کنم برا شما بدون بیهوشی درسته؟ 

عزیزم نگران نباش..... 

چند تا فولیکول داشتی تو آخرین سونون؟ 

تورک انا جون من اولین بار انوکسا خودم به خودم تزریق کردم خیلی میسوزنه..اینجوری میشه یا من بد زدم؟؟؟؟ ...

عزیزم برا منم گاها میسوخت..... 

دور ناف زدی با رو بازو؟ 

بله انجام داده بودیم ب نظرتون لازمه تست سلامت جنین انجام بدم

عزیزم والا باید با جنین شناس مشورت کنی..... 

به هر حال اون بهتر میدونه..... 

یعنی اگه احتمال بده ممکنه جنین مشکل دار باشه پی جی اس رو توصیه میکنه..... 

تعداد جنینات چند تان؟ 

عزیزم من از فردای روزی که انتقال دادم ببخشید سینم درد میکرد الان درد نمیکنه طبیعیه؟

عزیزم والا من خودم هفته اول کلکسیونر درد بودم..... 

کمر دست و پاها، لگن و..... 

اما هفته دوم انگار همه رفتن..... 

سینه هایمان کلا شل شل بودن..... 

یعنی دریغ از یه سر سوزن نشونه! 

حالا فکر کنم روز 11-12 لک بینی هم داشتم بدون هیچ علامتی..... 

خلاصه قشنگ اعصاب معصتبم رو دو سه روز قبل آز تعطیل کرد این بی علامتی..... 

بتای روز 14 سیکلم 600 بود یعنی کم هم نبود که بگم دیر لانه گزینی شده و..... 

خلاصه توصیه میکنم تا جایی که میتونی فکر نکن با این چیزا..... 

من کلا چند ماه آخر یه کوچولو سایز سینم بیشتر شد.... 

برای منم با جنین بلاست 18 روز بعد نوشته موندم چرا انقد دیر روز 6 م هنوز خیلی مونده ک 

شما کدوم مرکزی ؟من حس میکنم اشتباه نوشته آخه برای اونهایی که دوروزه هم انتقال داشتن همین تاریخ رو زدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...