2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
انشالله عزیزم. جنین کشی خیلی سخته؟ چقدر طول کشید تا به این مرحله برسید؟ 

دوم‌ یا سوم‌پریود میری دکتر امپولای رشد تخمک رو بهت میدن حدود ۱۲ تا ۱۵ روز استفاده میکنی و بعد ۱۲ تا ۱۵ پری برای هر کس فرق داره عمل رو مشخص میکنن و تخمکا رو ازتون میگیرن عملشم کلا خیلی بشه شاید نیم ساعت. و یکی دو ساعت بعدش مرخصی همسرتم همون روز ازش اسپرم میگیرن. دیگه اگه کیفیتشون خوب باشه فریز میکنن برات و دو ماه بعد یا هر وقت که خودت دوست داشتی انتقال میدی. قبل تخمک کشی هم باید همه چیزت بررسی بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حدودا دو و نیم ساله اقدامم، یک سال اول نه ولی یک و نیم سال بعد دنبال کارمم که اونم هیچی به هیچی

پس اصلا دست دست نکن و حتما زودتر برو برای میکرو. یکی دوماه قبل میکرو هم خودت هم همسرت حتما ویتامین بخوردید انشالله که به زودی میای میگی مامان شدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم. جنین کشی خیلی سخته؟ چقدر طول کشید تا به این مرحله برسید؟ 

جنین کشی نه عزیزم تخمک کشی برا من سخت نبود با وجود اینکه هایپر شدم و تخمدانم متورم شد ولی سخت نبود زیاد من اردیبهشت تخمک کشی داشتم اما چون هایپر شدم برام انتقال ندادن گفتن باید سه ماه بگذره تخمدانت به حالت اولیه برگرده بعد بیا که افتاد این ماه و الان تو سیکل انتقالم من از آبان ماه 99 به مرکز رویان مراجعه کردم و تا الان طول کشیده زمانی که طول میکشه  تا به انتقال جنین برسه برا هر کسی متفاوته  بستگی به کارهای درمانی و مشکلات اون زوج داره راهمون و سخت و صبوری میخواد عزیزم باید صبور بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جنین کشی نه عزیزم تخمک کشی برا من سخت نبود با وجود اینکه هایپر شدم و تخمدانم متورم شد ولی سخت نبود ز ...

بله ببخشید تخمک کشی منظورم بود، انشالله به زودی دامنتون سبز بشه💕 

خدا به منم صبر و تحمل بده، بتونم رو پا شم. عزیزم میشه حدودا هزینه رو هم بگین

مرسی عزیزم ،ببخش خیلی سوال کردم❤️

نه عزیزم منم روزی که اومدم توی این تاپیک کلی سوال داشتم هیچی بلد نبودم که به لطف دوستای اینجا که الان واقعا مثله خواهرمن به همه جوابام رسیدم و خیلی کمکم کردن. هر سوالی داشتی در خدمتم

بچه ها شما واسه نوبت گرفتن مشکلی ندارین؟ من مشهدم هر موقع زنگ میزنم میگه نوبت نمیدیم فعلا با این وضع کرونا😔 آخه تا کی صبر کنم مگه کرونا هم تمومی داره

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
مرسی عزیزم لطف میکنید. برا شما به نتیجه رسیده یا هنوز منتظرین

منتظرم عزیزم اگه خدا بخواد دو سه ماه دیگه انتقال دارم. توکل به خدا انشالله نتیجه میگیری

عزیزم اینجا چند نفری هستن رویان میرن من خودمم رویان میرم دوستمون سارادلارام جون که تازه مثبت شده اون ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی،آخه به ما گفتن چهارده میلیون بدون دارو و ازمایش

عزیزم دویدن دنبال هدف خیلیم عالیه.....  اما تو راه دویدن استرس‌های الکی که نه تنها کمکی نمیکنه ...

حق با شماست❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
باور کن همیشه به یادتم و دعاگوتم اگر قابل باشم امیدوارم هرچی صلاحته برات اتفاق بیوفته و به زودی بیا ...

ممنونم نیلداجونم

انشالله عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله همه چی بخیربگذره برات عزیزم  اول فامیلی دکترت ( پ) داره ؟

انشالله عزیزم

پزشک من دکتر علیرضایی هستن