2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
مرسی عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه اره ماها همدیگه رو خوب درک میکنیم الهی به زودی قسمت همه بچه های تاپی ...

الهی آمین خدا پشت و پناهت باشه و این دلخوشیت چندبرابر بشه عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم .چند تا انتقال دادی ؟ ۱۳ بهم گفت آزمایش بده ولی فکر کنم دور باشه میشه روز ۱۷ انتقال ...

سلامت باشی عزیز دلم...من دوتا سه روزه..به بهههه منتظررر خبرهای خوبت هستم ب حق فاطمه زهرا 🤗🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

ای جاااان  عزیزم ماشا الله😍😍😍😍😍😍

خداروشکرررر 

🙏🙏🙏

خدا حفظشون کنه برات 

منم فک میکنم دو قلوئه👶🐣👧😋😋😋

من روز هفت انتقالم و سرما خوردم چیکار کنم 😢😢 ممکنه به جنینام اسیب برسه

نه عزیزم به جنینا چرا آسیب برسه؟ خودتو خوب تقویت کن. مایعات گرم و سوپ و... زیاد بخور چیزی نیس اونم رفع میشه ان شاالله 7 روز دیگه شمام با ی بتای تپل سر کیف میاری همه رو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربون تو برم مهربونم. نه بابا خبری نیست این آمپول کلا یائگسی موقت میاره فکر نکنم اصلا تخمک گذاری داش ...

سلام عزیزم

منم میکرولرین زدم، دفعه اول دو بار پریود شدم🤦

حالا من چون فکر میکردم اصلا نباید بشم زنگ زدم پرسیدم گفت اوکیه و ممکنه اصلا نشی یا بشی یا فقط لک بینی باشه، حتی برای دفعه دوم هم گفت ممکنه لک اتفاق بیفته!

مهم اینه که وقتی بری سونو دیواره رحم رشد نکرده باشه، البته برای این سونو به من گفته بود ۱۰ روز بعد دومی که رفتم و خوشبختانه رشد نکرده بود، چون منم هم آندومتریوز دارم هم سخت بدن به داروهای هورمونی جواب میده، دیفرلین هم که نبود مجبور بودم اینو بگیرم و میترسیدم جواب نده که خداروشکر داد، رو من که جواب داده یعنی رو همه میده🤣🤣🤣

ببین من یه سوالم ازت داشتم، منم قبلا پانکچر کردم و خیلی سخت به داروها جواب دادم و کیفیت تخمکم خوب نبود به خاطر آندو

یادمه قبلا که میومدم سایت شما هم این مشکل رو بار اول پانکچر داشتی که دکتر رو عوض کردی، میشه بگی پانکچر دوم چی کار کردی که بهتر شد، و اینکه پردینوزولون هم دکتر بهت چه جوری داده برای انتقال؟!

مرسی عزیزم

سلامت باشی عزیز دلم...من دوتا سه روزه..به بهههه منتظررر خبرهای خوبت هستم ب حق فاطمه زهرا 🤗🤗🤗❤❤

قربونت عزیزم .انشالله که هر دو میچسبن به دلت😍😍.تمنا جون چقدر هزینه انتقالت شد ؟شب موندی مرکز ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
راست میگی ساراجون توکلم به خداست خدااز دهنت بشنوه

نگران نباش عزیزم صبح چه ساعتی میری آزمایش 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جااااانم .خدا حفظشون کنه الهی .خوشحالن دیگه  توکل بر خدا

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نگران نباش عزیزم صبح چه ساعتی میری آزمایش 

فردا باید ببینم کی شوهرم میتونه بیاد ببره شاید دو بعدازظهر اینا چون بگم تنها میمونه

شما کی میری؟؟

میگم ساراجون پردرد دارم از کشاله رونم میزنه به پام

عزیز دلمممم..حتماااا خوبهههه..من مطمئنمم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الهییی ب حق این ماه عزیز فردا میای با ی ...

مرسی عزیزدلم الهی آمین

الهی آمین خدا پشت و پناهت باشه و این دلخوشیت چندبرابر بشه عزیزم

مرسی عزیزدلم