2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
ای جان چقد خوبه این بی بی چک مثبت من ذوق مرگ میشم شکرخدا انشاالله هممون با این صحنه مواجه بشیم الهی ...

مرسی عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه

اره ماها همدیگه رو خوب درک میکنیم الهی به زودی قسمت همه بچه های تاپیک مخصوصا شما دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جااان جاااااان 😍😍😍😍مباااارکههه عزیز دلمممم  جیگرررررر تیکرررت برم من🤗🤗🤗🤗 الهیییییی صح ...

سلام تمنا جون خوبی عزیزم ؟در چه حالی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام تمنا جون خوبی عزیزم ؟در چه حالی ؟

سلام مهربونممم🤗🤗❤❤❤..فدای تو خوبم الهی شکر..امروز روز دوم انتقالم...شما چطوری عزیزم ؟؟کی انشالله ب سلامتي میری آز میدی؟؟؟؟😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اصلا فکر نتیجه نباش فقط بسپار به خدا بگو اگه اون بخواد میشه منم کاره ای نیستم فقط بیخیال باش و استرس ...

ای جااااانم .خدا حفظشون کنه الهی .خوشحالن دیگه 

توکل بر خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم به هر طرف فکر میکنم توکل بخدا

شما هم هیچ علایمی نداری ؟من خیلی به خودم فکر نمیکنم .همش دارم به همسرم فکر میکنم .همش میگم خدایا به خاطر اون بهمون نگاه کن😔

مرسی عزیزم الهی امین  خداکنه آزمایشم هم مثبت شه

ایشالله که مثبته نگران نباش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی گلم.وای تمنا جون خودم باورم نمیشه اصلا فکر نمیکردم یه روز بیبی مثبت ببینم نه عزیزم فردا آزمایش ...

عزیز دلمممم..حتماااا خوبهههه..من مطمئنمم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الهییی ب حق این ماه عزیز فردا میای با ی بتا عالیییی و ما کلییی ذوق میکنیم❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خانما من میخوام همین پریودی وارد سیکل انتقال بشم بگین برای تقویت رحمم چیکار کنم

تبسم جان دکتر بهت اجازه داد ؟نمیخوای یکم به خودت استراحت بدی ؟

سلام مهربونممم🤗🤗❤❤❤..فدای تو خوبم الهی شکر..امروز روز دوم انتقالم...شما چطوری عزیزم ؟؟کی انشالله ب ...

به سلامتی عزیزم .چند تا انتقال دادی ؟

۱۳ بهم گفت آزمایش بده ولی فکر کنم دور باشه میشه روز ۱۷ انتقال من زودتر میرم