2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
ای جاااان  عزیزم ماشا الله😍😍😍😍😍😍 خداروشکرررر  🙏🙏🙏 خدا حفظشون کنه برات  م ...

مرسی عزیزدلم.خدا از دهنت بشنوه😍😍😍😍

الهی قسمت همه منتظرا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فردا باید ببینم کی شوهرم میتونه بیاد ببره شاید دو بعدازظهر اینا چون بگم تنها میمونه شما کی میری؟؟ ...

چقد اشتباه نوشتم منظورم اینه بچم تنها میمونه

پایینیم منظورم اینه پادرد دارم از کشاله رونم میزنه به پایینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا باید ببینم کی شوهرم میتونه بیاد ببره شاید دو بعدازظهر اینا چون بگم تنها میمونه شما کی میری؟؟ ...

من احتمالا صبح میرم 

نگران نباش عزیزم از علائم بارداریه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ شما رفتی دکتر؟ من چهارشنبه وقت ماما دارم. علایم حاملگی هم داری؟

سلام گلم قربونت نه گلم فردا میرم آزمایش بعد زنگ میزنم ببینم میگه کی بیا

نه علائم ندارم فعلا فکر کنم از دوهفتا دیگه شروع شه شما چی علائم داری؟

سلام گلم قربونت نه گلم فردا میرم آزمایش بعد زنگ میزنم ببینم میگه کی بیا نه علائم ندارم فعلا فکر کنم ...

من دیروز یه مقدار زیاد پیاده روی کردم امروز کمرم درد میکنه در حال استراحتم

و خدایی که در این نزدیکیست
قربونت عزیزم .انشالله که هر دو میچسبن به دلت😍😍.تمنا جون چقدر هزینه انتقالت شد ؟شب موندی مرکز ؟

مرسی عزیزم..الهیییییی آمین ❤❤🤗🤗

من ی شب خوابیدم عزیزم..کلا شد ۳۸۰۰..بجز داروها

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی عزیزم..الهیییییی آمین ❤❤🤗🤗 من ی شب خوابیدم عزیزم..کالا شد ۳۸۰۰..بحز داروها

خصوصیه گلم ؟ دکتر افلاطونیان انتقال داد ؟رویان هم۳۴۰۰ گرفت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من دیروز یه مقدار زیاد پیاده روی کردم امروز کمرم درد میکنه در حال استراحتم

استراحت کن عزیزم زیاد خودتو خسته نکن

والا همین پریود نشدنم هم استرسیم میکنه هم عصبی اونسری هم میخواستم برم تو سیکل پریودم کشت منو تا اومد ...

عزیزم به نظرم با مشورت پزشک بزن، والا خودمم همین طورم، یه مدت بود دکترم از چهارشنبه تا یکشنبه نبود، انقدر استرس داشتم روز دوم سوم سیکلم اونموقع نیفته که هر بار من یا چهارشنبه عصر پریود میشدم یا پنج شنبه ، پریودم یا چند روز جلو میفتاد یا چند روز عقب😐😐

والا همین پریود نشدنم هم استرسیم میکنه هم عصبی اونسری هم میخواستم برم تو سیکل پریودم کشت منو تا اومد ...

ببین من یک بار که عقب انداختم زنگ زدم مرکز، گفت تا ده روز صبر کن، بعد حتما باید تست بتا بدی، اگر دادی و منفی شد زنگ بزن بگیم چکار کنی

حالا شما هم با دکترت مشورت کن

تبسم جان دکتر بهت اجازه داد ؟نمیخوای یکم به خودت استراحت بدی ؟

زنگ زدم ازمرکز پرسیدم گفتن میتونی وارد سیکل بشی اخه من لنفوسیت شدم فقط ۵ ماه یا کمتر وقت دارم تا انتقال موفقی داشته باشم