2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست
نه عزیزم هنوز در نیومده، نوشتم که چرا دلهره گرفتم، گفتم استخاره خوب میاد حالم خوب میشه، ولی حالم بدت ...

سلام عزیزم 

استخاره در مواردی انجام میشه که شخص با مشورت و تعقل نمیتونه به نتیجه برسه و از خدا طلب خیر میکنه.

شرایطت رو بسنج اگر دلت نیست انجام بدی یا مانعی برای انتقال میبینی این ماه انجام نده وگرنه با استخاره ای که میگی بد اومده میتونی صدقه بدی و بری انجام بدی.

چون عمل به استخاره واجب نیست

شاید شما منظورت این بوده تفال بزنی که بقول خودت انرژی مثبت بگیری اگه اینطوره که اصلا بهش فکر نکن میخوای بری انتقال برو به امید خدا

امیدوارم هروقت که انتقال میدی مامان بشی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اخرش تو این مسیر دیوونه میشم😐مشکلم اینه که کلا به حرف پزشک اعتماد ندارم، هی میرم تحقیق میکنم و ن ...

اینجوری واقعا سخته. چون ما که تخصصشو نداریم دکترا هم که نظراشون با هم متفاوته مجبوریم ب یکی شون اعتماد کنیم. سخت ترین راهو شما انتخاب کردی عزیزم. 

کاش راجب  ی دکتر تحقیق کنی اطمینان ب دست بیاری و فقط با حرف همون جلو بری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینجوری واقعا سخته. چون ما که تخصصشو نداریم دکترا هم که نظراشون با هم متفاوته مجبوریم ب یکی شون اعتم ...

راستش بنا به پیشنهاد دکتر اورولوژی ایشون رو انتخاب کردم، قاطعانه هم تو اینستا بهم گفتن مگه تو شرایط عادی که تخمک گذاری داری شرایط رحم خراب میشه که الان بخواد بشه

راستش من سیکل پیش ال دی و امپول داشتم، شرایط رحم مناسب نبود خیلی و فکر کنم برای همون منفی شدم

این سیکل هیسترو و خراش دادم، روزی هم که رفتم خیلی راضی بود، ولی خوب قبل تخمک گذاریم بود😐

راستش بنا به پیشنهاد دکتر اورولوژی ایشون رو انتخاب کردم، قاطعانه هم تو اینستا بهم گفتن مگه تو شرایط ...

شاید هم تخمک گذاری نداشتم، چون میگن استرادیول مانع تخمک گذاری میشه، من چون روز پنجم سیکلم استرادیول شروع کردم نگرانم

خدا نکنه عزیزم منم بعد ۵ سال باردار شدم.کلی دوا درمون،آی یو آی ناموفق،سیکل آی وی اف بخاطر نداشتن تخم ...

عزیزم من شمارویادم هست که طبیعی باردارشدی فکرکنم شمابودین باطب سنتی نتیجه گرفتین درسته؟ کرمانشاهی بودین؟ امیدوارم اشتباه نکرده باشم

عزیزم مشکلت چیه؟ امیدوارم خدادومی رو هرچه زودتر تو بعلت بزاره که شگفت زده بشی ازکارخداعزیزم

بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس هم انتقال میده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس ه ...

دکتر انتقال میده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نه عزیزم هنوز در نیومده، نوشتم که چرا دلهره گرفتم، گفتم استخاره خوب میاد حالم خوب میشه، ولی حالم بدت ...

مگه تو سونو بهت گفتن  فولیکول داری؟ چرا کارها رو برای خودتون سخت می کنین. دکتر تارف نداره اگه مسیله ایی ببینه سیکل و کنسل می کنه

خدایا شکرت
عزیزم درد طبیعیه، تاثیر داروهاست

نمی دونم ان شاالله که خیر باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم تا آزمایشم مثبت شد ساک جنین رو دکتر خودم دید و گفت ۶.۵ میلی هستش برا قلبش هم بهم گفت دوهفته دیگ ...

البته یکی از جنینام قلبش هنوز تشکیل نشده 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس ه ...

مال منو ک دکترم بالاسرم بود اما جنین شناس ک ی عاقا بود اومد گزاشت تو رحم صدای دکترو میشنیذم ک میگفت مثلا اینجا خوبه همینجا بزار جنیمارو

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗