2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامانی باردار ی سوال داشتم من از وقتی ک انتقالم مثبت شد تاالان ک ۸هفتم ۳بار دکتر رفتم 

اما نه بهم تقویتی داده نه سن بارداریمو مشخص کرده نه قدوزن گرفته نه اینک حتی تاریخ تقریبی زایمانو گفته ....

دکترای دیگ ام همینن اخه برا دوستم اینجور نیست

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس ه ...

جنین شناس بالا سر دکترم بود

ولی دکتر با سونوگرافی جنین رو انتقال داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرااااا؟خدایا به حکمتت شکر ...خیلی خسته بودن😭

دلیلش که به این آسونیا مشخص نمیشه

خدا بهش کمک کنه

خدا به همه مون کمک کنه واقعا سخته دلم برا همه مون میسوزه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس ه ...

واسه من هردو بودن هم جنین شناس هم دکتر،،ولی جنین شناس انتقال داد دکتر فقط اونجا بود 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من رفتم سونو ساک نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگه چند هفته ای؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
طوطیا جانم..عزیزم شما روزی چن تا خوردی؟؟الارژنین و کیوتن هم داشتی؟؟

من از دکترم پرسیدم فرتیل و ال آرژنین مصرف کنم. گفت فرتیل بخور ولی ال آرژنین نمیخاد گفت تو که تخمدانهات سالمه مشکلی نداره ال ارژنین کمکی نمیکنه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون گلم همچنین خودت

کی میری آزمایش من سه شنبه

فردا دوباره بیبی میزنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره فردا دیگه خوبه ان شاالله بزنی و مثبت بشه 

میگی بزنم یعنی یه دلم میگه بزنم بلاخره که میرم آزمایش نتیجه معلوم میشه از یه طرف میگم حالا دارم همینطوری بی خیالی طی میکنم بزارم بمونه آزمایش 

شما چی نمیزنی؟؟

میگی بزنم یعنی یه دلم میگه بزنم بلاخره که میرم آزمایش نتیجه معلوم میشه از یه طرف میگم حالا دارم همین ...

فردا روز ۱۱ هست اگه باشه باید یه هاله کمرنگ هم شده بندازه

من به شوهرم گفتم بزور راضیش کردم گفت باشه میخرم اگه بخره صبح میزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍