2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بچه ها من قبلا انوکسا ۶۰۰۰ میزدم،الان که نیست،دکتر برام هپارین تجویز کرده،هر ۱۲ ساعت یه دونه،حالا از ...

عزیزم منم گاها ترشحات خونی از بینی داشتم به نظرم جای نگرانی نداره اما باز با دکترت مطرح کن.....

حتی یادمه ماهای آخر خلط خونی هم داشتم که مشخص بود برا ترشحات پشت حلق و بینی هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پارسال ذخیره تخمدانت چند بود؟ ذخیره منم ۸ماه قبل ۱/۹بوده نکنه الان تموم شده باشه😓

نه بابا عزیزم..... 

من ذخیرم قبل شروع اولین پانکچر 1/4 بود بعد دو تا پانکچر تازه شده بود 1/18 یعنی فقط 0/22 کم شده بود اونم بعد دو تا پانکچر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا عزیزم.....  من ذخیرم قبل شروع اولین پانکچر 1/4 بود بعد دو تا پانکچر تازه شده بود 1/18 ...

پس چرا مال خیلیا مثل این دوستمون در عرض ۹ماه از ۱/۲شده ۰/۴🙄🤔

آخه امروز کمی تحقیق کردم مال خیلیا در طول یکسال زیاد افت کرده 

نگران شدم چون دکتر طرازی بهم گفت به علت ذخیره پایین۱/۹ باید زیر ۴ماه میکرو کنی من شرایطش رو نداشتم 

یه سوال دیگه دارم اینکه این سیکل طولانی و کوتاه را بر چه اساسی انتخاب می‌کنه دکتر؟ برای چه کسانی سی ...

عزیزم دکترت تشخیص میده براساس وضعیت رحمت و شرایط بدنت من خودم pco هستم و جنین هامم فریز هستش سیکل بلند مدت برام انتخاب کرد 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ازو اسپرم خیلی سختههه؟؟😭😭😭😭 ینی قطع امید 😭😭😭😭

عزیزم اولا امید داشته باش..... 

دوما به نوعش و علتش بستگی داره..... 

اگه انسدادی باشه و بتونن از بافت بیضه اسپرم بگیرن که حله.... 

اما اگه کلا اسپرم نباشه دیگه باید به جنین یا اسپرم اهدایی فکر کنین..... 

پس فعلا اول باید بررسی بشه که آیا آرزو مطلق هست یا نه..... 

انشالله که اسپرم میتونم از بیضه بگیرن..... 

عزیزم کجا میری آن ای؟  من خودم استراحت مطلق بود....  ببین اگه تایم میبره نوبتت برسه دو ت ...

سلام عزیزم، شیراز هستم، گفته 4 اونجا باش برای ان تی، ولی فکر نکنم زیاد معطلی داشته باشه، ممنون از راهنماییت گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من دوستم تا ماه پنج خونریزی داشت اونم شدید.....  انشالله که برا شمام خیره....  توک ...

باشه عزیزم، ممنون مهربون  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من دو تا پانکچر اول و دوم 2 و 4 جنین داشتم....  بار سوم به نظرم چند تا چیزی بی تاثیر نبو ...

سلام آنا جون 

ممنون عزيزم از راهنماييتون

راستش من تو اين مدتي كه زيره نظره پاكروش بودم كه بعد هم ميكرو كردم خيلي به تغذيه پرداختم و سبك زندگي براي مدت طولاني.پاكروش خيلي به اين موضوع اهميت ميداد و من هم رعايت ميكردم .مثلا اصلا چيزهايي كه مواد نگهداري داره نميخورم.لبنيات و رب و نوشابه وترشي و آبليمو و آب غوره و سوسيس كالباس وچيپس و پفك و غيره كه مواد نگهدارنده داره مصرف نميكنم.ميوه و سبزيجات تازه هميشه تو رژيم غذاييم دارم و حبوبات و پروتئين  مصرف ميكنم.دو سه روز در هفته تخم مرغ مي خوردم الان البته نه فقط يك روز مي خورم.آجيل هم هر روز مي خورم.ظروف پلاستيك رو به حداقل ممكن رسوندم.كلي مكمل هر روز ميخورم.ورزش هم من سالهاست پيلاتس كار ميكنم از زماني هم كه كرونا اومده تو خونه و از يوتيوب پيلاتس كارديو كار ميكنم ولي واقعا برام موثر نبوده.نميدونم چه كار ديگه اي بايد بكنم.

عزیزم از نظر ایمنی و انعقادی بررسی شدی؟ 

سلام عزیزم

من اینبار بار دومم هست ک میخوام پانکچر بشم

تو پانکچر قبلی ۳ تخمک و س جنین داشتم س تاشم انتقال دادن منفی شدم

حالا دکترمو عوض کردم چند روز پیش نوبتم بود و رفتم پیشش بهش گفتم برام بنویسه گفت لازم نیست فعلا

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
میشه یه دکتر مردان فوق العاده خوب به من معرفی کنینن واسه ازو اسپرمی

دکتر ناصر امیر جنتی دکتر خوبیه..... 

اگه تهران هستین..... 

پس چرا میگن ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه،،واسه من زیر ۱۰ دقیقه شد

والا من پیش صدری میرفتم در کل خیلی فرز بود و همه چیم چک می‌کرد..... 

تایمش یادم نیست اما یادمه خیلی فرز انجام می‌داد.....