2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

امروز تست زدم منفی بود کلی گریه کردم😭 شوهرم گفت چرا زدی آخه قایمشون کرده بود😁الانم بقیشو انداخت تو زباله دم در

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
نه من یک شنبه برم میشه بار۴ ک سونو میکنه  ی بار ساکو دید یاردوم ضربان قلبو شنید بار سوم برا خو ...

من ۲۲ تیر انتقال دادم

شما هم جنین هاتون سه روزه بودن؟ من براساس انتقالم میشه همون پنج هفته، البته امروز ۶ هفته تمام شد. من الان لکه بینیم هم خیلی کم شده در حد دوبار در روز اونم بعد سرویس درحد یه خط کمرنگ و باریک

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .برو به امید خدا .انشالله که صاحب دوقلوها میشی گلم🙏🙏🙏.راستی حالت بهتر شد ؟

مرسی مهربونممم..اره خداروشکررر بهترم..الهییی تا چن روز دیگه خبر مادرشدن شما رو بشنوم ب حق امام حسین ❤❤🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم خوبی؟ من دیروز عصر خیلی خون ریزی کردم، مثل شیر آب ازم میومد و لخته خیلی دفع کردم، رفتم بی ...

عزیزم کجا میری آن ای؟ 

من خودم استراحت مطلق بود.... 

ببین اگه تایم میبره نوبتت برسه دو تا کار میتونین بکنین..... 

مثلا اگه میشه همسرت بره ویزیت بشه و نوبت بگیره بعد نزدیک نوبتت بیاد تو رو ببره.... 

یا اگت با ماشین خودتون میرین مثلا میتونین با هم برین تو ماشین دراز بکشی که نوبتت شد بری داخل..... 

ما خودمون اینکارو میکردیم.... 

من صدری میرفتم..... 

کله سحر میرفتیم اسم می‌نوشتیم بعد من دراز میکشیدم تو ماشین وقتی پذیرش بیمار شروع می‌شد میرفتم بالا..... 

اینطوری عملا خیلی اذیت نمی‌شدم.... 

حالا شمام ببین چطور میتونی با کمترین فشار برنامه ریزی کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز دلم برو به سلامت خدا پشت و پناهت باشه انشالله که با همینا دوباره مامان میشی فدات شم منتظر ...

مرسی سارای عزیزم 😍😍🤗🤗آره خداروشکررر بهترم الحمدلله 

دیروز رفتم دکتر و بهم گفت که با توجه به شرایط بهتره سرکلاژ کنی عزیزم تو وقتی سرکلاژ کردی چطور بود چه ...

عزیزم نگران نباش سختی خاصی نداره.... 

خیلی از دوستان سرکلاژ کردن.... 

عوضش خیالت راحت‌تر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم من الان تو راه تهرانم برا فردا ساعت 8صبح نوبت سونو دارم ببینم وضعیت رحم چجوریه وسط سیکل انتقالم تا حالا 14 تا آمپول داشتم روزی یه دونه برام دعا کنید همه چی خوب باشه 🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم نه خواهشا فعالیت نکن.....  قبل پانکچر به شکمت فشار نیار.....  جارو برقی هم ممنوع.. ...

آنا جون میشه سونو من که توی صفحه 23002 هست رو ببینی و نظرت رو بهم بگی؟ یا اگه کسی رو میشناسید که اطلاعی داره تگش کنید برام؟ ممنون عزیزم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ان شاء الله با خبر مثبت بودن خوشحالمون کنی منم روز چهارم انتقالم توکل به خدا الهی که همه مون مثبت ...

مرسی مهربونممم..الهی آمین🤗❤انشالله ده روز دیگه با خبرهای خوب بیای و کلی ذوق کنیم برات ❤❤

عزیزم نه خواهشا فعالیت نکن.....  قبل پانکچر به شکمت فشار نیار.....  جارو برقی هم ممنوع.. ...

آخه دکتر بهم چیزی نگفته بود تازه فکر میکردم فعالیت داشتن برام خوبه. پریشب درد خیلی بدی داشتم. حالا فردا صب باید برم برای عمل امیدوارم مشکلی پیش نیومده باشه

عزیزم ببین در کل یه چیزی بگم من خودم درد زایمان نکشیدم اما سر هر دو بارداریم وقتی شرایط غیر عادی شد ...

ديشب رفتم سونو خداروشكر همه چي خوب بود. دقيقا ماه پيش هم موعد پريودم اينجوري شدم تو بارداري هم دست از سرم برنميداره اين لعنتي

خداياشكرت....❤️ 
ايشالله خيره عزيزم من شما رو از تاپيك سقط ميشناختم.خوب كاري كردين كه اول همه چيز رو بررسي كردين.علت ...

عزیزم من دو تا پانکچر اول و دوم 2 و 4 جنین داشتم.... 

بار سوم به نظرم چند تا چیزی بی تاثیر نبود.... 

1. اصلاح تغذیه و تغذیه سالم و مناسب طبع... 

2.از دو سه ماه قبل پانکچر روزی دو تا سفیده تخم مرغ تو صبحانه حتما میخوردم..... 

۳. 5-6 ماه قبلش آخرین سیکل پیلاتس کار کردم.....